Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Uuteen aamuun

Tänä aamuna on vapisevin käsin, kylmä hiki otsalla saatettu päätökseen kuukausia kestänyt blogin uudistustyö, joka on nyt tässä kaikkien nähtävillä. Sanomattakin lienee selvää mitkä ovat olleet tavoitteeni muutokselle, ja näihin tarpeisiin vastasi loistavasti Kalamukista tuttu Mikko, jota on kiittäminen niin uudesta ulkoasusta kuin konepellin alle vaihdetuista öljyistäkin. Tervetuloa ihmettelemään kanssani!

18 Comments

  1. -t

    Vau! Erittäin selkeä, tyylikäs & näpsä. Onnea uudelle luukille :-)

  2. Marjut

    Kiitos! Tuntuu vähän samalta kuin aikanaan leikatessani pitkän tukan lyhyeksi. :-)

  3. turisti

    HIENO!!!

  4. edsel

    Hauskat sävyt. Hyvä että jotain tuttua säilyy muutoksessakin (prillit siis!).

  5. Riku

    Nyt läksi kyllä leuka sijoiltaan.

  6. Marjut

    Kiitokset kommenteista – toivottavasti saat leukasi takaisin paikoilleen, Riku! Rillit halusin tosiaankin säilyttää, kun olen niihin niin kovin kiintynyt, ja värit puolestaan ovat lempivärejäni, joiden sovittamisessa Mikolla olikin tekeminen. :-)

  7. Z

    Huikh! Ensisäikähdyksestä (1 sek) toivuttuani olen valmis toteamaan: tyylikäs on. Erittäin.

  8. Jussi Og

    Hieno.

  9. Jussi

    Upeaa on.

  10. kaura

    Vau! Hieno, mutta vähän menee aikaa totuttautumiseen :-)

  11. PA

    Tämä on mukava. Kulmatkin pyöreitä ja kaikkea.

    Kommenttisivulla oranssin kirkkaus hieman ahdistaa, mutta annan senkin anteeksi, kun kommentit eivät enää sentään aukea popuppiin.

  12. Harri Paavola

    Ihan kiva, tai oikeastaan enemmänkin. Niin tosin oli aikaisempikin.

    Ihan suotta tuollainen beta-merkintä oikeassa ylänurkassa, turhaa anteeksipyytelyä moinen. Hyvän verkkosivuston luonteeseen kuuluu, että se on aina vähän kesken, sillä palveluahan kehitetään asiakaspalautteen ja omien huomioiden pohjalta jatkuvasti. Ei siitä tarvitse ilmoitella beta-merkinnöillä, moisista tulee vain mieleen että tämä saattaa vielä muuttua ihan oleellisestikin. Sellaista muutosta ei ihan jatkuvasti kaivata.

  13. Marjut

    PA: yksi uudistuksen lähtökohdista oli se, että kommentit eivät enää avautuisi popuppiin. Myöskin kommentoijien web-osoitteet pystyy nyt näkemään kertalaakista, kun niitä ei ole MT:n puolesta piilotettu uudelleenohjauksen taakse. Mitä oranssiin tulee, niin sehän on puhtaasti makuasia. :-)

    Harri: beta-nappi taisi olla suunnittelijan huumoria, jonka voisi arvella viittaavan allekirjoittaneen ammattiinkin. Jos tämä sivusto jotenkin lähitulevaisuudessa muuttuu, niin sen verran, että beta-napin tilalle tulee jokin muu nappi, tai ei nappia ollenkaan. ;-)

  14. pni

    Ou jee! Tämähän on tosi mukava. Pirteä. Tykkään pääsivun oikeasta laidasta ja lopun linkkikokoelmasta. Kivat värit, pirteä harmaakin.

    Älä vaan poista nappia. Se on todella hyvä lisä.

    Terveisiä pohjoisesta.

  15. Silly Blonde

    Hianoa! Mukavasti pikkuaivoja stimuloivat värit.

  16. Merten

    Aika makee. Uudelleenopettelu vaatii aivojen nyrjäyttämistä.

  17. Marjut

    No, toivottavasti opittavuus on kuitenkin sen verran hyvä, ettei aikaa tuhraudu liikaa! Yllättävästi nopeasti tähän logiikkaan tottuu, vaikkei siinä nyt niin hirmuisesti muutoksia ole; lähinnä toimintojen hienosäätöä ulkoasu-uudistuksen ohella.

  18. Emil Virkki

    Tämä on mainio :-)

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑