Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Kevätviiraus

En tiedä syyttäisinkö väärää/riittämätöntä lääkitystä, kevättä, vanhenemisen löystyttämiä ruuveja vai kaikkia edellämainittuja, mutta allaolevat objektit ovat saaneet minut viime päivinä huokailemaan haaveellisesti. Pitää varmaan ryhtyä lottoamaan.

unelmia

(Kuvat: Svenskt Tenn, Nissan, Smeg)

9 Comments

  1. pni

    Hmm.. Nuo Smegin tuotteet vaikuttava aika jänniltä. Täytyypä laittaa korvan taakse jospa vaikka tässä vielä laittaisi keittiön jonain pävänä uuteen uskoon.

  2. Marjut

    Aa, keittiöremontti! Kai hankit sellaisen kirkkaanpunaisen Ferrari-keittiön? ;-)

  3. -t

    Oj! Toi sohva pääsisi meille koska tahansa.

  4. Marjut

    No niin! Vihdoinkin joku muukin osaa arvostaa – tähän saakka olen saanut lähinnä kauhistelevia kommentteja. Tuolta Svenskt Tennistä löytyy aika näpsäkkäitä sohvia lisääkin, mitä nyt hinta sitten karkaa tavallisen duunarin hyppysistä taivaaseen… Eikä niitä taida Suomesta saada.

  5. kaura

    Punaista, lääh.

  6. Stello

    Just osallistuin yhdellä saitilla kilpailuun, josta voisi voittaa tuollaisen jääkaapin =D (Jakaisin tietty linkinkin, mutta se on vain paikallisille)

  7. pni

    Ei täysin punainen keittiö.

    Haluaisin puisen työpinnan, semmoisen Jamie Oliver -tyyppisen niin että koko työpinta olisi iso leikkuulauta. Sähköhella vihkoon ja tilalle teräksinen tai valurautainen (musta) kaasuhellataso. Muuten saisi olla aika vaaleata. Ja mitä vähemmän työtasojen yläpuolella olevia kaappeja, sen parempi. Kaiken kruunaisi punainen jääkaappi.

    Nyt tarvitsisi vain voittaa lotossa.

  8. Lauri

    Näin tuollaisen Nissanin Suomen talvessa. Vaikutti jotenkin orvolta kangaskattoineen loskan peittämänä.

  9. Marjut

    Lauri, senkin realisti! Todellisuus on haaveiden surma, etkös sitä tiedä… :-)

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑