Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Haamuja

Palveluntarjoajani ”palvelu” pykii jälleen, tuloksena ajoittaista jumittamista, välillä jopa blogin tavoittamattomuutta sekä kommenttien katoamista maatakiertävälle radalle. Saman katon alla majaileva (majaillut?) toveri Schizokin on kadonnut keskuudestamme. Pitäisi hankkia uusi isäntä, mutta pelottaa jo etukäteen muuton vaivalloisuus, etenkin kun olen kuullut kauhutarinoita siitä, kuinka sopimuksen irtisanominen kyseisestä puulaakista ei olekaan ihan simppeli juttu. Vapaaehtoisia? Suosituksia?

Jotain vastaavaa tapahtui myös tovin pimennossa olleelle UX Magazinelle, joka on nyt palannut linjoille. Eivät ne silti ole tauonkaan aikana onnistuneet löytämään etusivunsa merkinnöille päivämääriä.

6 Comments

  1. Josku

    Datamappi tai Kapsi?

  2. Marjut

    Datamappia mulle on jo kehuttukin, se on harkinnassa. Sitten kun vielä joku opastaisi blogin siirron saloihin…

  3. Timo L.

    Int2000? Siirryin itse sieltä Datamappiin 2 vuotta sitten ja kaikki hoitui helposti. Tee tilaus uudelle palveluntarjoajalle ja he ohjeistavat eteenpäin. Blogin siirrossakin löytynee apua kanssabloggaajien joukosta.

  4. Marjut

    Int2000 on parhaillaan käytössä, sieltä kun pääsisi äkkiä pois!

  5. Lauri

    Marjut, kehuit viime vuoden helmikuussa palveluntarjoajaasi minulle näin: ”[I]tselläni on käytössä tismalleen sama palvelu [Int2000], eikä ole pahaa sanottavaa.” :D

    Itse olen käyttänyt Datamappia vuoden verran eikä ole pahaa sanottavaa. :) Koputanko tietokonepöytää?

  6. Marjut

    Koputa! Niin voivat asiat vuodessa muuttua, ja olen ottanut opikseni. Jumitus korreloi arvatenkin lisääntyneen sisältömäärän kanssa, kasvaneesta asiakaskunnasta puhumattakaan…

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑