Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Materialistinen tyttö

Laitetaas perjantain kunniaksi toinenkin meemi, josta jopa itse Kulutusjuhlija saattaisi innostua. Tämän materiameemin sylttytehtaana toimii Tiia.

Tehtäväksianto: Luettele 5-10 tuotetta, joita sinulta löytyy AINA kotoasi. Mieluiten tiettyjä tuotemerkkejä, ettei mene perustuotteiden luettelemiseksi (”joo, mulla on aina sukkia ja hammasharja kotona”). Kerro myös lyhyesti, miksi juuri listaamasi tuotteet / tuotemerkit.

Minä olen hyvin merkkiuskollinen, joten täältä pesee.

1. Oululaisen Real-täysjyväruisleipä. Rakastan täysjyväruisleipää, enkä ole löytänyt jyväisempää ja parempaa kuin Real, vaikka se on kuuleman mukaan joidenkin mielestä ”liian märkää”. Vatsa kiittää ja suu myös.

2. Pepsodent 2-teho -hammastahna. Sekä ehkäisee reikiintymistä että etenkin ”suojaa hammaskiven syntymiseltä”. Olen mainoksen uhri. Yritin vastikään kokeilla tätä uutta suuvesi-hammastahna-yhdistelmää, mutta eihän siitä mitään tullut.

3. Herra Snellmanin kevyt maksapasteija. Olen syönyt jokaikinen päivä maksamakkaraa hamasta vaippaiästä saakka, eikä tapa ota talttuakseen. Herra Snellmanin pasteija on osoittautunut mainioksi vaihtoehdoksi, levittyy hyvin ja maistuu myös. Ainoa miinus onnettomasta rasiasta – kuinka vaikeaa voi olla saada avausmekanismi kuntoon? Voittaa tosin perinteisen pötkömakkaran mennen tullen.

4. Un-petroleum Wintermint Lip Balm -minttuhuulirasva. Tämä on kohtuullisen uusi suosikki, jota ei ole edes saanut Suomesta kovin kauaa. Huulirasvan suurkuluttajana olin suruissani Miramen minttuhuulirasvan koostumuksen taannoin muututtua käyttökelvottomaksi, mutta joulun alla löysin tämän vastaavan, ellei jopa paremman tuotteen. Aina mukana. Minttuhuulirasva-addiktio kulkee meillä suvussa.

5. Erisanin C-vitamiini-käsivoide. Mikään muu ei kosteuta korppukäsiäni yhtä tehokkaasti ja riittoisasti. Tämäkin on sukuvika: alunperin tätä käytti äiti, ja tapa tarttui tyttäreen.

2 Comments

  1. Eeva

    Mistä tuota minttuhuulirasvaa voi ostaa?

  2. Marjut

    En ole nähnyt muualla kuin Sokoksella, eli sieltä hyllyjen välistä kannattaa pälyillä. Ovat vielä jostain syystä pakattuina pieniin rapiseviin muovikääreisiin. Joo ja Amerikasta sitten tietenkin löytyy myös. :-)

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑