Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Taatelit tulessa

aapelihahmoJokin aika sitten Asmo teki tarjouksen, josta ei voi kieltäytyä: tuunaa omakuva Aapelin hahmogeneraattorilla. Lisäbonuksena tarjolla on vielä ilmainen aapeluus ja kasa taateleita, joka on käypää valuuttaa virtuaalisessa vaatekaupassa. Joten tuumasta toimeen! Joukko muitakin bloggaajia on jo innostunut.

Näissä omakuvien väsäämisessä on jotain perverssiä viehätystä…

8 Comments

  1. Schizo-Janne

    Hmph!! Mulla ei hahmolle saanut lisättyä juuri mitään. Onkohan nää taas näitä Windows-spesifejä palveluja. Mutta omien hahmojen väsäämisessä on jotain perverssiä viehätystä …

  2. pni

    Aika kohtuullisen onistunut, sanoisin.

  3. pni

    siis… onnistunut.

  4. Stello

    Defaulteilla ei oikein syntynyt sopivaa tulosta, joten virtuaalihattu kourassa laitoin emailin taatelimiehelle, jos niistä taateleista olisi asiassa apua.. 8)

  5. Marjut

    Janne: kyllä se pikkuisen tahmasi Windowsillakin, mutta en löytänyt sivuilta mitään erityisiä yhteensopivuusvaatimuksia, en ainakaan mainintaa käyttöjärjestelmän osalta. Java ja Flash pitää tietysti olla.

    pni: ai miten niin *kohtuullisen*? ;-)

    Stello: en meinannut millään saada taateleita kulumaan hahmokaupassa… Mutta siellä kyllä tosiaan valinnanvaraa on valtavasti!

  6. Asmunteri

    Schizo-Janne: Hahmollesi ei saa lisättyä juuri mitään, jos hahmolla ei ole aapeluutta/taateleita. Mailaa mulle hahmosi nimimerkki niin lisään nuo sullekin.

  7. pni

    Kohtuullisen = ”näyttää ihan hyvältä, mutta ei ole valokuva, tietenkään”.

  8. Stello

    Do-dii.. Blogitin just oman versioni – http://stello.brayforum.com/blog/index.php?itemid=1937

    Taateleita taisi mennä vain 8, jos oikein muistan! Ostin sopivammat silmät ja suun. Vaatteiden kannalta oli helppoa, kun mulla on yleensä kaikki mustaa, ja valmiskuteista löytyi sopivahkon malliset.

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑