Vihonviimeisen perjantainelosen jäädessä puuttumaan virkanainen teki naisen työn ja keksi kysymykset itse. Näihin kysymyksiin ja vastauksiin on hyvä lopettaa tämä vuosi, kaivaa kaapista korvatulpat esiin ja suunnata raketteja uhmaten kohti entistä ehompaa uutta vuotta. Parhautta kaikille!

1. Merkittävin tapahtuma elämässä vuonna 2005?
On vaikeaa nimetä mitään yhtä yksittäistä tapahtumaa, mutta yleisesti ottaen kärsivällisyyteni tuntuu kehittyneen rahtusen. Ajattelen mieluummin niin kuin että olisin uponnut välinpitämättömyyden suohon.

2. Mukavin muisto vuodelta 2005?
Ilosaarirock ja siihen liittyvä oheistoiminta oli tänä vuonna vielä tavallistakin mukavampaa.

3. Ikävintä vuonna 2005?
Kroppa muistuttaa siitä, ettei tässä enää olla ihan teini-iässä, ja että stressilläkin on rajansa.

4. Mieleenpainuvin uudenvuodenjuhlamuisto?
Huonona juhlapyhien viettäjänä suurin osa kansallisista juhlapäivistä lipuu ohi jälkiä jättämättä. Mieleen tulee kaksi kuvaa, joista toisessa olen ala-asteikäinen, kaadan sulaa tinaa oranssiin muoviämpäriin ja syön nakkeja, enkä pelkää ilotulitusta torilla. Toisessa savuisen baarin valot sammuvat h-hetkellä, uudenvuodenhalauksia satelee, ja bändi lavalla jatkaa soittoa riehakkaimman ilakoinnin laannuttua. Tiedättekö, parhaiten mieleen on jäänyt se hetki, kun Suomi voitti lätkän MM-kultaa. Tällainen juhlija olen – enkä lupaa parantaa tapojani myöskään ensi vuonna. :-)