Tänään jaan toveri pnin tunnelmat. Jostain syystä pari joulua edeltävää viikkoa ottavat kurkusta kiinni, eivätkä päästä irti ennen kuin ehkä jouluaattona, tai lentokoneessa ennen sitä. Bloggaamiseenkaan ei tunnu olevan sen vaatimaa ajatteluaikaa ja -tilaa. Jos totta puhutaan, niin joka tuutista tursuva blogivouhotus sekin osaltaan hiukan ressaa. En olisi uskonut. Toivottavasti pikkujoulu liennyttää.

Olisi kuitenkin pari juttua, jotka haluan jättää hautumaan. Etenkin näin joulun alla ajattelen paljon vanhempiani ja edesmenneitä isovanhempiani, ja silmät hakevat automaattisesti ikääntyviä koskevat uutisotsikot. Nämä siis luettavaksi muillekin:

Improving the aging experience taustoittaa Amerikassa käynnissä olevia hankkeita, joiden avulla ikäihmisten kokemuksia teknologian käytöstä voitaisiin parantaa.

From Eleanor Rigby to Nannanet: The greying of the World Wide Web ottaa esiin digitaalisen eriarvoisuuden: kuinka ja miksi vanhemmat ikäpolvet liittyvät digitaaliseen yhteisöön tai irtautuvat siitä, ja kuinka he käyttävät verkkoa? Niin kuin First Mondayn erinomaisiin artikkeleihin aina, myös tämän lukemiseen kannattaa varata aikaa muutama tovi.