Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Päivä käytettävyydelle

Tänään siis vietetään maailman käytettävyyspäivää, joka kuluu allekirjoittaneelta sopivasti käytettävyystestauksen merkeissä, kuinkas muuten. Mutta päivän viettoon voi osallistua jokainen – jos ei muuten, niin vastaamalla värikyselyyn, johon linkitetty kuva näkyy tänään tuossa oikealla. Usability rules OK!

kakkupala
Käytettävyyttä juhlistettiin täytekakun voimin.

8 Comments

  1. kaura

    Aikas hyvän näköinen käyttöliittymä siinä kuvassa.

  2. mea

    Pitkä puukko on hyvä monitoimikapula mutta sillä voi kipata vain hyvin kapeita siivuja kakusta lautaselle. Ei sopisi yhden kakkupalan miehelle.

  3. Marjut

    Kunnollisen kakkulapion puutteessa joutuu turvautumaan ei-niin-käytettäviin ratkaisuihin. Tästä tietysti voisi vetää sen johtopäätöksen, ettei kustannuspaikalla juuri kakkuja syödä, kun ei välineitäkään ole nähty tarpeelliseksi hankkia… Plus että tämä ruokarajoitteinen sai kakusta vain marsipaanikoristeet päältä. Hyviä olivat.

  4. umtsibum

    Oijoi, te sentään muistitte juhlia asiaa. Meillä meni ihan arjen merkeissä tääkin pv. Toisaalta, jos arki kerta sujuu ilman pitkiä puukkoja, niin se on aika hyvä sekin.

  5. kaura

    Mä ajattelin vain tuon kakun käytettävyyttä. Se sanoo ilmiselvästi ”syö minut” eikä tarvita ohjeita ei opastusta. Mutta hienostelijat tietty ottaa jollain puukolla tai lapiolla ;-)

  6. pni

    Meillä toimistolla kukaan ei edes puhunut asiasta. Onnee vaan!

  7. Stello

    *tahtoo maku-screenin…*

  8. JP

    Voisin ryhtyä loppukäyttäjäksi rääppiäisiin… mutta hankkikaa kakkulapio – veitsi on rujoa!

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑