No kas. Perjantaihin (ja -neloseen) on vielä jonkin matkaa, mutta Skrubussa otetaan varaslähtö jo nyt torstaituplan merkeissä. Here goes.

1. Onko elämyksellisyys se mitä oikeasti haluat käyttämiltäsi verkkopalveluilta (millainen elämyksellisyys)?
Ei ole. Pääasiassa metsästän ja halajan tietoa, jolloin positiiviset elämykset tulevat halutun informaation löytymisestä. En jaksa esimerkiksi katsella kivoja animaatioita juuri koskaan, elleivät ne sisällä hakemaani tietoa. Muutenkin sääntönä voisi pitää, että jos saan verkkopalvelun avulla tehtäväni suoritettua sujuvasti, olen tyytyväinen.

Vaan jotta en vaikuttaisi vieläkin kuivakkaammalta ja asiakeskeisemmältä internetin käyttäjältä kuin oikeasti olen, niin sanottakoon, että Kuukauden kuvia käyn ihastelemassa aina uuden päivityksen myötä. Niiden aikaansaamissa ooh-efekteissä on elämystä kyllin. Suuremmat elämykset koen kuitenkin tuolla jossain verkon ulottumattomissa.

2. Mikä on käyttämissäsi verkkopalveluissa mielestäsi hyvää (mitä palveluita käytät)?
Varmaan se jo tulikin tuossa edellä: käyttämäni verkkopalvelut vastaavat useimmiten johonkin tiettyyn tarpeeseen, olipa se sitten laskun maksu tai uutisten lukeminen. Kaikenlaiset tietomäärän hallinnoinnin ja suodattamisen välineet ovat pop. Päivittäin eniten tuijotan Amppareita.