Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Elämää suurempi

Siis ei hyvää päivää: asiaohjelmana pitämässäni Voimalassa (TV1) puidaan parhaillaan asiantuntijaraadin voimin taannoista Tarja Turusen erottamista Nightwishista: ”Nightwishin opetus. Miten kohdata menestys, intohimot ja raaka duuni työyhteisössä? Rock-maailman lainalaisuuksista puhuvat Maarit Hurmerinta, Sipe Santapukki, Juhani Merimaa, tutkimusjohtaja Pauli Juuti ja toimittaja Pasi Kostiainen.” Parhaillaan Juuti on sitä mieltä, että Holopaisen pitäisi työstää feminiinistä puolta itsessään, että solmut aukeaisivat ja maahan palaisi rauha. Eiköhän tästä vielä joku väitöskirjankin tekaise. Jep jep.

3 Comments

  1. JP

    Ou nou – mistä noita yleis-erikoisymmärtäjiä oikein sikiää? Ja kenen rahoista maksetaan?

  2. timo

    Satun katsomaan kyseisen Voimalan ja aluksi analysointi huvitti, mutta pian tuli vihaisen surullinen olo. Miten ihmiset voivat olla noinkin pihalla asiasta. Joskus joku sosiologian guru varoitti ylitulkitsemasta asioita.

    ”Holopaisen pitäisi työstää feminiinistä puolta itsessään, että solmut aukeaisivat ja maahan palaisi rauha.”

    Joo ja jepulis, ei tuohon voi edes mitään kommentoida. Merimaa sentään jotenkin oli tapansa mukaan järki päässä ja jalat maassa. Voimala-leidit tekivät kyllä sellaisen pohjakosketuksen että siinä kalpenee Titanic konsanaan.

    Ja jos olette uutta Rumbaa lukeneet, niin sieltä löytyy lisää lainattuja syväanalyysejä. Voe voe

    Sen verran orkesterin uraa on saanut suhteellisen läheltäkin seurata, että ahistaa koska kaikilla tuntuu olevan mielipide ja näkemys mitä tapahtui.

    Iltalehtiä en ole edes aiheesta lukenut, koska niihin en periaatteessa kaan suostu koskemaan.

    No mitä vähemmän asiasta tiedät, sitä enemmän sinulla on mielipiteitä sanoi joku viisas.

  3. Marjut

    No kas, odotinkin jo kuulevani sinusta jotain! Jos haluat ahistua vielä lisää, niin lue uusi Image. Tuntuu, että Nightwish-juttuun on kiireellä kyhätty uusi näkökulma sen jälkeen, kun tieto Tarjan erottamisesta levisi. Jäin miettimään, että minkähänlaisessa sävyssä se muuten olisi kirjoitettu – tuskin Turusen nimellä varustettu yksityisvessa olisi saanut sivun verran tilaa.

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑