Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Kukkulan kuningas

Tunnustan heti, että Kate Bushin paluusingle King of the Mountainin aukeaminen on ottanut aikansa, mutta kaikki kärvistely katosi kertalaakista nähtyäni videon [via]. Unohdan ne vähäisetkin objektiivisuuden rippeet ja sanon, että se on henkeäsalpaava, ja Kate on ihana. Pidempää hehkutusta voi lukea fanisaitilta. In the snow with Rosebud, todellakin.

5 Comments

  1. olioajatus

    Ikävä kyllä en ole vielä videota nähnyt, mutta olen jo hieman omilla sivuillani singlettä analysoinut. Video on varmaan upea, mutta ikuisena Kate-fanina on vain todettava, että tämä uusi ei yllä Hounds of Love -levyn ja sitä aikaisempien levyjen tasolle. Ilolla kuitenkin luen tällaisia blogeja, joissa Katea niin kunnioitetaan ja varsinkin kommentoidaan. Muuten, biisissä on viittauksia Elvikseen ja Citizen Caneen.

  2. Marjut

    Niin, videonhan voi käydä katsastamassa tuon bloggaamani linkin kautta – jos on tarvittavat kilkkeet koneessa asennettuna (=QuickTime). The Dreaming ja Hounds of Love ovat minunkin suosikkilevyjäni, ja vaikken jaksakaan toivoa uuden nousevan niiden veroiseksi, niin sen ilmestyminen on joka tapauksessa vuoden kovin juttu!

  3. olioajatus

    Tässä asiassa olemme täysin samaa mieltä. Mä olen vaan niin kriittinen omiin suosikkiini nähden.

    Täältä duunista videointi ei onnistu, mutta koetan illalla kotona.

  4. Kari Haakana

    Kiitos.

    Kiitoskiitoskiitoskiitoskiitoskiitoskiitoskiitoskiitoskiitoskiitoskiitoskiitoskiitoskiitoskiitoskiitoskiitoskiitoskiitoskiitoskiitoskiitoskiitos.

  5. Marjut

    Eipä kestä, Kari, kaada itelles vaan. :-)

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑