Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Ei niin ikuinen

Jokin aika sitten itkin toimimattoman iki-sähköpostiosoitteeni perään, mutta se oli vasta alkua. Tällä hetkellä olen ollut totaalisessa sähköpostimotissa puolitoista vuorokautta, jonka aikana yksikään iki-osoitteeseen lähetetty viesti ei ole tullut perille. Arvailen syyksi iki.fi:n spämmisuodatinta, jonka toiminta on aikaisemminkin ollut vähän niin ja näin, mutta joka on ilmeisesti nyt siirtynyt nk. totaalisuodatukseen. Iki.fi:n sivut loistavat tyhjyyttään tilannetiedotteista, sähköposteihinikaan ei vastata, sikäli kun niitä olen oikeaan osoitteeseen lähettänyt (ei, se osoite ei ollut iki-osoite). Alkaa vähitellen ottaa kupoliin ihan kunnolla, mutta saan huudella seinille, kun palautteenantokanavaa ei ole.

Jos lukijoiden joukossa on muita kohtalotovereita, joilla on tarkempaa tietoa aiheesta, niin kertokaa. Mitä tässä voi tehdä? Tietääkö joku enemmän? Mitä tahoa voi lähestyä? Kuka tästä vastaa? Suojeleeko kuluttajansuojalaki, tai mikään instanssi, ihmistä, jonka viestintäyhteydet ovat poikki jossain räjähtäneen palvelimen takia? Kuka maksaa mahdolliset menetetyt ansiot, vai artistiko se on, joka kustantaa kaiken?

4 Comments

  1. pni

    Sama härdelli täällä. Kaveri tuossa ilmoitteli ettei iki-osoitteeseen menevät viestit tunnu menevän minnekään.

    Mä en ollu huomannu mitään, ei tule meilejä = ei ole ongelmaa :)

  2. pni

    Pim. Kytkin pois ikin roskapostisuodatuksen ja tunnin päästä pelmahti kasa meilejä inboxiin.

  3. tietoa

    Toistaiseksi kannattaa ottaa silppuri pois käytöstä. Ilmeisesti se kaatuilee liiallisen kuormituksen vuoksi tai jostain muusta syystä (kuten Ikin sivuilla 2005-08-31 on mainittu).

    Silppurin rinnalle tulee lähiaikoina toinen kone, joten toisen kyykähtäessä toinen (toivottavasti) jatkaa postin suodattamista.

  4. Marjut

    Juu, tuon verran minäkin tiesin, ja kytkin silppurin pois heti ensimmäisenä. Siitä huolimatta kesti vielä hyvinkin yli vuorokauden ennen kuin yli sata motissa ollutta meiliä tuli perille. Ihme hommaa.

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑