Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Tasavallan saavutettavin

Ainakin Eräät tulevat juosten ja Keitetty Kumiperuna ovat ruotineet Tarja Halosen presidentinvaalikampanjan sivustoa, joka vielä uudistuksen jälkeenkin on aika ankeaa katsottavaa. Taulukkotaittoa sen olla pitää! Kannattaa myös muistaa pitää se www osoitteessa mukana, ettei käy hassusti.

No, onneksi presidenttiä ei valita verkkosivujen perusteella. Muutenhan voiton saattaisi viedä Heidi Hautala, jonka sivuilta ei taulukkoja löydy, ja validaattoritkin näyttävät pelkkää vihreää valoa. Pikatesti ilman kuvia ja tyylejä osoittaa, ettei Hautalan sivujen sanoma ole ulkoasusta riippuvainen. Melkein tekisi mieli napata tukibanneri omillekin sivuille…

2 Comments

  1. Lauri

    Kaksi huomiota: 1) Sivuille ei pääse evästeet pois kytkettynä ja 2) Tämä:

    ”Valitettavasti sivustomme ei toimi kunnolla selaimesi normaaliasetuksilla. Parhaan toimivuuden takaamiseksi sinun tulee tehdä seuraavat muutokset selaimesi asetuksiin.”

    http://img343.imageshack.us/my.php?image=tarjahaloneneitueoperaa7ty.png

    Ei kyllä nyt menevät äänet uuteen jakoon. Kuka tällaista kökköä enää tänä päivänä tekee?

  2. Marjut

    Hetkinen, kukakohan se oli… Timo tai Merlac siitä mainitsi. Minä tunnustan olevani niin tumpelo, etten edes tiedä kuinka voi tehdä Operalla toimimattomat sivut. Mikä on sellainen ihmekilke, jonka sen saa aikaan?

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑