Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Suurennuslasi vakiovarusteena

Niin kuin jo aikaisemmin oli jossain blogissa (anteeksi, en muista missä) puhetta, SubTV:n kanavailme ja netti uudistuivat eilen. Televisiosta en ole vielä ko. kanavaa tarpeeksi tuijottanut siitä mitään sanoakseni, mutta netin suhteen voin vain todeta seuraavaa: mokasitte! Tekstistä saa vielä selvää ja navigointivalikoiden linkitkin melkein näkee! Ähäpiti!

Jatkossa lupaan kuitenkin lepuuttaa silmiäni Ihmemiehessä kenties jopa kaikkien seitsemän kauden verran.

5 Comments

  1. Mikko-Pekka

    Näin se on … ei siinä mitään tälläistä se on. Täällä maailmalla näkee samanlaista kikkaretta.

    Terveisiä San Fransciscosta (en tiedä osaisinko kirjoittaa oikein)

    Hiihoo

  2. Marjut

    Et ihan, mutta melkein. ;-)

  3. pni

    Oho. Mulle tuli mieleen nettisivuista jotain vuosilta 2000-2001.

  4. Ville

    Eivät vissii koskaan opi. 10 vuotta kohta samantapaisia möhkäleitä ollu maikkarin sivut ainakin. Ylenkin etusivu on aika täyteen ammuttu näköjään. Terve järkikin kertoo, että kun kaikkia mainostetaan kerralla, niin mikään ei nouse esiin. Päinvaistoin! Pahimpia on nuo mainokset OMAN SIVUSTON sivuille, niin kuin tuossa subnetissä big brotheriin. Jos ei saa myytyä mainoksia, niin voisi vaikka rauhoittaa sen tilan.

    Subtv.fi:n etusivun Syksyn ohjelmistoa-osio on aika jees. Paitsi, että pikselifontti pilaa kokonaisuuden. Taidan olla melko rebel kun minusta tekstiä laitetaan kuviksi vain erikoisekstrabonustapauksissa. Ehkä maltillisemmalla linjalla etusivun koko olisi saatu painettua nykyistä 420 kilotavua kevyemmäksi.

    Päävalikkoon on koottu linkkejä jollakin käsittämättömällä logiikalla. Miksei tuossa vaikka ole suoraan sarjat ja elokuvat. Ja mistä tietää mitä eroa on Tribesillä ja Yhteisöillä ennen klikkaamista.

  5. Marjut

    Niin, mistä tietää mitä yhteisöt ja tribet ylipäätään OVAT, saati sitten niiden eroavuudet. Lohduttaudun sillä, etten kenties ole ko. kanavan kohderyhmää. Mutta silti.

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑