Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Näyttävä näppis

Keys-U-See tarjoaa näppäimistöjä, joissa on käytetty varsin suurta kirjasinkokoa niin, että heikkonäköinenkin ne erottaa. Käyvät ne toki muillekin: ”These large print keyboards are also perfect for those who simply have a hard time seeing the existing commands on their keyboards. With a bigger and bolder typeface, the keys are easier to see.”

Keys-U-See Keyboards

Minä näen vielä näppikseni kohtuuhyvin, mutta voisin silti harkita ko. näppiksen hankkimista ihan vain siksi, että minusta nuo suuret kirjaimet näyttävät varsin mukavilta. Sijoitus tulevaisuuteen jos mikä! [via]

5 Comments

  1. Timo

    Minulle kelpaisi myös taustavalaistu tai pimeässä hohtavilla merkinnöillä varustettu näppis.

  2. Marinadi

    Enpä ollut ennen ajatellutkaan, että näppäimistöissä kirjaimet ovat niin pieninä. Minullekin kelpaisivat nuo suuret kirjaimet, koska tuollainen näppis kieltämättä näyttää aika hienolta.

  3. pni

    Taustavalaistu näppis on ihan kiva, joskus. Ei aina.

  4. Marjut

    Suuret kirjaimet ja taustavalo. Ostan heti.

  5. PA

    Minä näin kerran jonkun modanneen iBookinsa tosimiehen näppiksen: siinä ei ollut merkintöjä näppäinhatuissa laisinkaan. Kieltämättä aika sleekin näköinen…

    Olisi kiinnostavaa tietää, kuinka hyvin Tactapad taipuu näppikseksi. Pinta kun osaa mainosvideon mukaan antaa myös kosketuksellista palautetta.

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑