Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Glad och lycklig

Täytyy vähän tuulettaa, kun lippu Eva Dahlgrenin konserttiin on taskussa (tai ainakin matkalla sinne) – etenkin kun vastikään ollut Huvilateltan keikka meni sivu suun. Jos oikein kelloani tulkitsin, niin perjantain konsertti (11.11.) näytti Lippupalvelun sivujen mukaan loppuunmyytyä kymmenen minuuttia sen jälkeen, kun liput tulivat myyntiin. Vau.

8 Comments

  1. vm

    HUH! Multa oli mennyt tieto Dahlgrenin keikoista ohi, kunnes tänään aamukahvia juodessa huomasin Hesarin ilmoituksen. ”Pitääpä muistaa varata liput”, ajattelin. Lahopäänä unohdin koko jutun, kunnes tulla tupsahdin tänne. Kiiruhdin Lippupalvelun verkkokauppaan ja sain kuin sainkin liput torstain keikalle. Sanomattakin on selvää, että jo minuuttia myöhemmin kaikki olisi ollut loppuunmyyty. Ja oli. Eli tavallaan sain liput sun ansiosta – kiitos ”muistutuksesta”!

  2. jjp

    tuli näistä ruotsalaisista suuruuksista mieleen tietenkin Joakim Thåström (Eppa grön, Imperit), joka esiintyi Huvilassa kuusi vuotta sitten. keikka oli upea ja ostin itselleni ihan oikean Thåström hupparin. Me seottiin!!!

    Eva Dahlgren on vähän seesteisempää osastoa ainakin nykyisin, mutta he ovat molemmat saman aikakauden artisteja.

  3. Marjut

    Vippe: eipä kestä! Luulen, että se torstain lisäkeikka ei ollut vielä ihan kaikille tiedossa, ja lippujen saaminen sitä myöten ”helpompaa”. Edellisestä vahingosta viisastuneena olin jo hyvissä ajoin kirjautuneena palveluun sisälle ja sormi liipasimella h-hetken koittaessa. Siinä vaiheessa kun olin saanut lipun maksettua koko palvelu kaatui ja heitti miut pihalle… Mutta pääasia että homma hoitui, sekä sinulta että minulta! Voitkin sitten kertoa mulle mitkä olivat tunnelmat torstaina. :-)

  4. pni

    Näyttäisivät olevan molemmat keikat statuksella ”Täyteen varattu”. Fan också. Meni sitten tämä sivu suun.

    Täytyy tyytyä muistelemaan niitä keikkoja jotka on nähnyt: Ung och stolt kultsalla 80-luvulla ja En blekt blondins resor Kokkolassa 90-luvulla.

  5. Marjut

    Saiskohan Turkuun vielä lippuja..? ;-)

  6. vm

    Joo, torstainkin keikka oli loppuunmyyty sillä sekunnilla kun sain ostettua omat lippuni. Turun keikalla näytti olevan vielä tilaa. ;)

  7. pni

    Mä mihinkään turkuun halua… grr..

  8. Marjut

    No siehän ihme sälli oot. :-) Kyl mie voisin.

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑