Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Blogipäivä 2005

Tämän kuun lopussa, tarkemmin sanottuna 31.8., olisi tarkoitus viettää maailmanlaajuista blogipäivää: BlogDay 2005. Blogipäivän ideana on tutustua uusiin blogeihin, jotka kenties muuten jäisivät huomiotta: ”In one long moment In August 31st 2005, bloggers from all over the world will post a recommendation of 5 new blogs (at the same time) – preferably blogs different from their own in culture, point of view and attitude. On this day, all blog surfers will find themselves leaping and discovering new, unknown blogs, celebrating the discovery of new people and new bloggers.”

Mukava ajatus! Tarkempia osallistumisohjeita löytyy blogipäivän sivulta teemaan littyvien nappien ym. koristeiden ohella.

Technorati:

2 Comments

  1. Lauri

    Jos kerta suositeltavat blogit ovat ”different from their own in culture, point of view and attitude”, niin miksi kukaan sellaisia lukisi? Harvemmin ainakaan minä luen sellaisia blogeja, jotka eivät kiinnosta.

  2. Marjut

    Mutta eihän blogin erilainen kulttuuri, asenne tai näkökulma tarkoita välttämättä sitä, ettei se kiinnosta. Kyllä minun lukulistalleni mahtuu aika monta sellaista blogia ja bloginpitäjää, joiden näkemyksiä en allekirjoita ja jotka jopa ärsyttävät, mutta joita luen siksi, että kirjoituksissa on sitä jotain.

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑