Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Siivekkäitä

Suosikkiuutispalveluni Ampparit.com täytti eilen vuoden, ja alkoi samaan hengenvetoon myös pitää blogia. Mistään mahtavasta sisällöntuotannollisesta ponnistuksesta ei vielä tässä vaiheessa voida puhua, mutta katsellaan kuinka blogi kehittyy. Toivottavasti siellä kerrotaan tehdyistä muutoksista, sillä ainakin uutisten suodattaminen näyttää vaivihkaa muuttuneen. Paljon enemmän iloa on ollut taannoin sivuille ilmestyneestä tv-ohjelmakartasta. Olenkohan muuten ainoa, jonka mielestä Ampparit osaavat tehdä todella huomaamattomia mainoksia? Jostain syystä silmäni eivät vain kertakaikkiaan rekisteröi yläbannerin vaatimatonta vilkuntaa.

Ja sitten hetkeksi asian sivuun. Viime yönä blogit tulivat ensimmäistä kertaa uniini. Unessani olin metsäretkellä, jossa bongasin puussa kummallisen linnun. Aikani ihmeteltyäni mukana ollut biologiystävä totesi, että sehän on haakana. Että terveisiä vain Karille.

Lisäys: Myös Digitodayn siipien suojassa on blogi, jossa seurataan reaaliajassa Digitodayn toimittajan junamatkaa Helsingistä Moskovan kautta Vladivostokiin ja takaisin. Odotan hetki hetkeltä enemmän Hesarin blogia. [via]

3 Comments

  1. Schizo-Janne

    No, jo oli aikakin blogien tulla vehkeilemään sinunkin korvien väliin. Kiitti vaan siitä, kun vierailit minun unessa … heh heh.

  2. Marjut

    Uni oli kyllä vertaansa vailla. Oikein elävästi muistan yhdistäneeni sekunnissa linnun Kariin, välistä puuttui vain yhtäläisyysmerkki. Mitähän seuraavaksi..?

  3. Schizo-Janne

    Hmmm … Karissa on kyllä sitä linnun siroutta ja lennokasta liikehdintää.

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑