Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Prioriteetteja

Tänään piti sanomani pari sanaa suomalaisuudesta ja ottaa hyviksi esimerkeiksi suomalaisen ruisleivän asiaa ajavat Ruisveljet; niin myös olisin voinut puhua elämästä kesämökillä. Käytettävyyttäkin olisin voinut sivuta Usability@90mph-artikkelin esittämän käytettävyystestauksen demoamismenetelmän verran.

Sen sijaan olen katsonut, kuunnellut ja lukenut sydän kylmänä uutisia Lontoon pommi-iskuista, koska en saa siellä asuvaa rakasta ystävääni kiinni millään yhteydenpitovälineellä. Vielä eilen puhuimme jälleennäkemisestä heinäkuun lopulla Suomessa. Ihan heti ei tule mieleen asiaa, jonka toteutumista toivoisin yhtä paljon.

Päivitys: Sain juuri kuulla, että ystäväni on turvassa: ”Ei oikein tiedä onko tää sama kaupunki. Ei oikein pysty keskittymaan työntekoon.”

1 Comment

  1. Stello

    Oltiin katsottu uutisia (Sky News) aiheesta vaikka kuinka kauan, ennenkuin mainitsivat ohimennen, että mobile-palvelimet laittavat tällaisissa tapauksissa yleensä verkon kiinni tavallisilta käyttäjiltä, että viranomaisten yhteydet hoituvat suuremmalla varmuudella. Ihmeteltiin, ettei noin tärkeää asiaa mainittu heti! Ties miten monta ihmistä yritti turhaan tavoittaa läheisiään soittamalla kännykkään tai tekstiviestein – puhumattakaan kaaoksen keskelle joutuneista, jotka olisivat varmaan mielellään rimpaisseet kotiin *tms* mahd. pian.. Hyvä että ystäväsi on OK.

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑