Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Pelkkää paistetta!

Jossain päin itä-Suomea on kuulemma kesä, mutta täällä pääkaupunkiseudulla pukkaa pilveä senkin edestä. Vaikken hellettä rakastakaan, niin kelpaisi se kesä toki tännekin. Mutta ei hätää! Ystävän sähköposti sai päässä aikaan kimmokkeen, jonka johdosta oli pakko kirmata Ray Cokesin sivuille. Jos Ray Cokes on jollekulle tuntematon suuruus, niin kerrottakoon, että herra vaikutti MTV:n VJ:nä silloin, kun ko. kanava oli vielä voimissaan, ja vanha rakkaushan ei tunnetusti ruostu. Enää ei vastaavia huonon brittihuumorin viljelijöitä samalta kanavalta löydy.

Mutta Ray-setä ennätti sentään tehdä uransa aikana mm. Simply Sexy -nimisen sinkun, kieli poskessa tietenkin. Nyt tämän auringonpaisteisen kesäbiisin saa imuroida myös omalle koneelle fiilisteltäväksi, kun taivas on harmaa eikä aurinkoa näy (suosittelen zipattua versiota). Viisi kertaa yhtä soittoa kuunneltuani voin sanoa, että mieliala nousi sadalla prosentilla! It’s your turn to burn, sun tan fan you got a lot to learn!

11 Comments

  1. JP

    IHQ – ja sanoitus sopii melanooma-kauteen.

  2. Nina

    Muistelisin, että Ray-setä komeili aika kärkisijoilla sun eräälläkin listalla joskus vuonna paavo.

    Mulla alkaa tänään kesäloma, ei helteiden puutekaan haittaa tätä mainiota ”toinen jalka jo ulkona” -fiilistä!

  3. Marjut

    Olinkin ihan unohtanut jo listat sun muut, mutta toden totta, siellähän se Ray(kin) majaili! Lomalle tekis mieli joo, mutta ei auta kuin napsia piikkejä aamukammasta.

  4. Nina

    Minäkin olisin muuten jo unohtanut listat, mutta mulla sattuu olemaan yksi niistä tallessa. Ihan ”meijän keittiössä” -muistilapuille kirjattuna. Hymiö.

  5. edsel

    Pitäisiköhän kaivaa esiin mitä Pat Sharpille, Paul Kingille, Pip Dannille ja Rebecca de Ruvolle kuuluu nykyään…? Sekä erityisesti Ronnie the Runnerille ja Deadly Ernestille!

  6. Tomi

    Kyllä tuota kesää riittää täällä pohojoosessakin. Hellelukemat menivät rikki tänäänkin. Hyvä sää istua kotona sisällä ja irkata.

  7. Marjut

    Eikä unohdeta Nino Firettoa!

  8. Karlos

    Paul King mainosteli pari vuotta takaperin cd-kokoelmia ostos-tv:llä.

    Miehisestä näkökulmasta parhaiten on jäänyt kyllä mieleen Kristiane Backer ja Partyzonen Simone.

    Vaikka eipä silti, Ray Cokesin virnuilulle ja huonolle huumorille on tullut monena kouluiltapäivänä höröteltyä!

  9. Marjut

    Aaa, Kristiane ”vain lievä saksalainen korostus” Backer! Törmäsin häneen muutama vuosi sitten jollain taivaskanavalla, vieläkö mahtaa olla puikoissa? Paul King ei kolahtanut koskaan, eikä etenkään se mainoksen näkemisen jälkeen. :-) Myöhemmistä juontajista jäin kaipaamaan Davina McCallia, joka taitaa nykyisin emännöidä brittien Big Brotheria – päihitti mennen tullen Simonen…

  10. Minna

    Mainitsematta on vielä ainakin uutisten Sonya Saul.

    Mä tykkäsin Paulista, mutta kyllä Ray oli (ja on) ykkönen. Rayn vuoksi mä opin huisisti enemmän ja paremmin englantia, kun joka ilta oli kielikylpyilta MTV:n parissa :-)

    Mulla on muutamia videokasetteja 1990-luvun alusta, jotka pitäis kattoa läpi. Niissä vilisee paljon tuttuja naamoja MTV:ltä. Elinhän mä silloin teineyteni kulta-aikaa.

    Davina on ihq ;-)

  11. Marjut

    Uijui, noita videoitahan tekis melkein mieli kinuta lainaan!

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑