Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Lentoon

Ihan vain ajattelin kysyä, että onko joku joskus onnistunut ostamaan lentolipun Finnairin e-palvelun kautta? Olen nyt kolmella eri selaimella yrittänyt, tuloksetta. Kaikkien pitäisi kuitenkin toimia, ainakin mikäli tuettujen selainten listaa on uskominen, mutta niinpä vain matka tyssää ennen maksamista. Kirosana!

Lisäys 29.6.: Huomasin tiedotteen vasta nyt: ”Varauksen kaikkiin vaiheisiin on tehty selkeät opasteet.”

4 Comments

  1. Visa

    Kyllä, todistettavasti olen ostanut lipun käyttäen Mac OS X:n Internet Exploreria. Todisteena siitä on jopa blogimerkintä tammikuulta :-)

    http://www.visakopu.net/weblog/2005/01/24/finski/

  2. Marjut

    Onnistui se multakin viimein vain seitsemän yrityksen, selaimen asetusten, välimuistin jne. tyhjennyksen ja muutosten jälkeen. Ja lopulta kyse oli maailman pienimmästä ja vanhanaikaisimmasta käytettävyysmokasta, joka äimäytti ainakin tätä ”viisasta” koko rahalla. Mutta kuinkahan moni muu olisi ollut valmis kokeilemaan yhtä monta kertaa… Mahtavaa asiakaspalvelua!

  3. Veera

    Olisi se ehkä onnistunut, jos onnistui Visaltakin, mutta mulla meni hermo jo viidennellä yrityksellä.

    Ostan Finnairin lentoni usein E-Bookersin kautta. Lentolippujen metafyysisen hinnanmääräytymisen vuoksi se on usein jopa edullisempaa kuin suoraan lentoyhtiöltä.

    Eri asia sitten, jos firma maksaa. Mutta silloin en edes yritä ostaa mitään itse. Valtiolla on palkolliset sitä(kin) varten.

  4. Leena

    Ei ole onnistunut. Veeran tavoin olen käyttänyt eBookersia (http://www.ebookers.fi/). Se on toiminut hyvin ja pärjää hintavertailussa.

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑