Olin eilen ihan liian voipuneessa tilassa kommentoidakseni jopa televisiouutisten uutiskynnyksen ylittänyttä SF Anytime -palvelua, mutta onnekseni Kasan Jussi ja Schizo sanoivatkin jo kaiken olennaisen, jälkimmäinen vielä kuvien kera. Palvelun testikokeilu sai aikaan elämäni ensimmäistä kertaa sen, että Firefox, rakkaani, kyykkäsi kesken kaiken. Mutta väliäkö tuolla, enhän ole toivottu asiakas muutenkaan, kun surffaan väärällä selaimella ja väärillä asetuksilla muutenkin.

Vastaavien ”palvelujen” käytettävyyttä ja käyttäjäkokemusta aikaisemmin tutkineena voisin ystävällisesti vihjata kehittäjäporukalle, että teknisen yhteensopivuuden testaaminen ja ylipäätään palvelun rajaaminen vain tietyt vaatimukset täyttävälle ryhmälle saa aikaan pahaa vertaa myös niiden joukossa, jotka palvelua onnistuvat käyttämään. Siihen en edes viitsi mennä mitä se kertookaan tekijöiden ammattitaidosta ja käyttäjien arvostamisesta. Kovin luotettavaa kuvaa ei myöskään saa aikaan onneton suomen kieli.

En ole henkeen ja vereen IE:tä vastaan, mutta nämä ja muiden bloggaajien kokemukset palvelusta saivat kyllä kohdallani aikaan sen, ettei todellakaan tee edes mieli yrittää saada asetuksia kohdalleen ja videoita verkosta katsottavaksi. Jos nyt bloggaajaporukasta löytyy joku, joka palvelun saa toimimaan, niin olisikin mielenkiintoista kuulla sujuuko käyttö yhtä mallikkaasti kuin sen verkkosivusto.