1. Mistä pidät eniten; juhlista jotka järjestät itse, muiden järjestämistä juhlista vai yllätysjuhlista?
Muiden järjestämistä juhlista ehdottomasti. Itse järjestetyissä stressaan liikaa ja yllätysjuhlia vihaan. Tosin olen mielelläni mukana auttamassa juhlien järjestäjää.

2. Kumpi parempi; teema vai ilman?
Molempi parempi.

3. Anna vinkki hyvästä juhlaleikistä.
Hyvä juhlaleikki on olematon juhlaleikki. Paitsi tietysti jos minut pitää saada poistumaan juhlista: leikki on varmin keino.

4. Anna esimerkki oikein hyvästä boolista – tai keksi ihan oma.
Sain joskus ex-kollegalta hyvän boolireseptin, jonka olen tainnut jo unohtaa. Mutta muistelen, että siinä oli kossua, valkoviiniä, spriteä ja puolukoita. Nam!

5. Millainen on mielestäsi hyvä juhla? Entä huono?
Hyvissä juhlissa ei ole liian muodollista ja kaikki viihtyvät. Itse viihdyn pienimuotoisissa, pakottomissa bileissä, joissa on mukavia ihmisiä, toimiva tarjoilu ja hyvää musiikkia. Eipä siihen muuta tarvita. Huonoissa juhlissa en tunne ketään, en voi syödä tai juoda mitään, stereoissa pauhaa tekno ja joku haluaa välttämättä pelata Pictionaryä. Sellaisissakin on oltu. Tai vaihtoehtoisesti juhlien ohjelma on suunniteltu minuutilleen täyteen kaikenlaista ratkiriemukasta aktiviteettia, niin kuin muutamissa polttareissa, joihin olen ollut pakotettu osallistumaan. Never again.

[via Skrubu]