Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Traktorilla taivaaseen

Tänään, keskellä kauneinta, talvista pakkaspäivää, on päässä pyörinyt jostain syystä kesäisiä muistoja. Ja mikäpä sen kesäisempää kuin pellolla köröttelevä traktori!

Porsche

Henkitraktorisi on Porsche!
Sinua varjelee Porsche-traktorin henki. Tämä traktori suojelee niitä, jotka ovat luonteeltaan iloisia ja elämänmyönteisiä. Vakavia hetkiä ei ole liikaa ja elämästä otetaan kaikki irti. Nämä henkilöt myös yleensä ovat mielellään ehkä hiukan erilaisia. Tärkeitä elämänarvoja ovat rakkaus, ystävät ja hauskanpito.

Mikä on henkitraktorisi?

10 Comments

  1. Schizo-Janne

    Jessus sentäs. Mä sain saman tuloksen kuin sinä. Nyt pitää vetää viiva seinään. Taisit muuten vastata tuohon lempikaupunkia koskevaan kysymykseen, että ”Lahti” … heh heh.

  2. Marjut

    Varmaan vastasin joo! Tulos oli kyllä outo ja sopii sulle selvästi paremmin. Tai ehkä miun vain pitäis tulla kaapista ulos ja paljastaa sisäinen bilehileeni. :-)

  3. Schizo-Janne

    Joo. Toi sun mummoilu ei ole oikein aitoa. Kaapista ulos vaan ja baanalle …

  4. Marjut

    Hö, meinaatko etteivät mummot muka biletä? Konstit on monet, junou. Villasukista ja kiikkustuolistakin voi saada melkoiset kiksit!

  5. Schizo-Janne

    Joo. Saa varmaan. Mutta mä puhuinkin SUN mummoilusta!! Odotan innolla hyppyäsi ulos kaapista ja nähdä sut Lostarissa kolmen aikaan aamuyöstä hoipertelemassa narikkaa kohti …

  6. Marjut

    Aijai miten rajoittunut näkemys biletyksestä: että pitää olla kännissä baarissa… Tässä kohdassa käyttäisin mielelläni luovuutta ja kehittäisin aivan toisenlaisia tapoja juhlia. Eikö se baareissa roikkuminen ala jo olla vähän passé? Totta puhuen muuten hauskimmat bileet ovat olleet niitä, joissa olen ollut vesiselvänä ja bailannut silti pitempään kuin kukaan muu. Se voi tosin olla muulle seurueelle liian rankka kokemus.

  7. Schizo-Janne

    Rajoittunut näkemys, mutta silti nähdä sut hoipertelemassa ja kompuroimassa kännissä huvittaa ainakin mua suuresti. Heh heh …

  8. Marjut

    Halvat on huvit. :-)

  9. pni

    Perin pop tuo Porsche -traktori. Mä sain saman. En sitten viitiny laittaa blogiin, kun mun aivot on 40% miestä ja 60% naista…

  10. Marjut

    pni, minussa on miestä tismalleen saman verran. :-)

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑