Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Lehdet ja blogit

Hesarin verkkoversiossa annetaan vähän maistiaisia huomenna paperilehdessä puitavasta uutisesta, jonka mukaan Euroopan laatulehdet laajentavat nettipäiväkirjojen julkaisemista: ”Eurooppalaiset laatulehdet ovat alkaneet liittää lehtiensä internetsivustoille blogeja eli tiettyjen henkilöiden pitämiä nettipäiväkirjoja. Esimerkiksi ranskalainen Le Monde on aloittanut viime kuussa palvelun, johon se on kutsunut joukon eri alojen vaikuttajia kirjaamaan havaintojaan.”

Jaha, nyt onkin sitten vain ajan kysymys koska Hesari tekee saman tempun. Toivottavasti pian.

2 Comments

  1. Kari

    Nyt-liitteellähän oli jo aikanaan sellainen päiväkirja-palvelu. Aika alkeellinen, mutta kuitenkin. Taisivat lopettaa sen viimeisimmän uudistuksen yhteydessä.

    Uusimmassa Talouselämä-lehdessä Sanomien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen minusta jo vähän vihjaa tuollaisen blogipalvelun suuntaan. Ei mitään konkreettista, mutta kuitenkin.

  2. Marjut

    Joo, se Nytin päiväkirja oli tosiaan jäykkä mutta kankea, ja kenen tahansa ulottuvilla. Eniten taitaisin kaivata niiden ”oikeiden toimittajien” tai varta vasten palkattujen tekijöiden uutisblogeja. Toivossa on hyvä elää, vaikka odottavan aika onkin pitkä, ym. kliseet. :-)

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑