Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Turpa kiinni, sorsat!

Ottaako kupoliin lähimmäisen kovaääninen kälätys kännykkään? Apu on lähellä: SHHH (pdf), the Society for HandHeld Hushing. Saksia tarvitaan. [Lähde: SvN]

Totta puhuen toisten puheluiden uhriksi joutuminen ärsyttää nykyisin yllättävän vähän. Pitkillä junamatkoilla en silti siitä nauti. Paljon suurempi ärsytyksen aihe ovat kokouksissa auki pidettävät puhelimet, joihin myös surutta vastataan. Hämmästyksekseni nykyisin myös lääkärit saattavat kesken vastaanoton vastata puhelimeen, vaikka joskus viime vuosituhannen puolella se ei olisi tullut kuuloonkaan. O tempora, o mores.

* Otsikon copyright kuuluu entiselle musiikinopettajalleni.

2 Comments

  1. mea

    Mitenkään puolustelematta lääkäreiden käytöstä sen verran kuitenkin, että sairaaloissa nykyisin hakulaitteet on korvattu kännyillä tai langattomilla. Hakulaite oli aika näpsä vehje. Kuitenkin.

  2. Marjut

    Eilen tapasin ihanan lääkärin vanhassa jugend-talossa, jossa jotenkin tyyliin sopivasti tietokoneita ei näkynyt missään ja potilaiden tiedot kirjattiin ylös korteille. En hoksannut katsoa josko puhelinkin olisi ollut sitä pyöritettävää reikämallia. :-) Käytännöllistähän tietokoneettomuus ei ole, mutta olipa mukava piipahdus menneisyyteen kuitenkin.

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑