Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Mä oon sun auto

Jari linkitti testiin, joka on mukamas vain miehille, mutta sehän ei estänyt minua tekemästä sitä. Siis: Testaa mikä auto olet?

Olet Skoda!

Älysi leikkaa kuin partaveitsi ja teet valintasi aina vakaasti harkiten. Olet taloudellinen ja järkevä tyyppi, joka uskaltaa tehdä omat valintansa älyllisin perustein vaikka muut kulkisivatkin virran mukana. Sinulla on vahva itseluottamus ja arvostat perinteitä. Joskus ehkä kuitenkin voisit irrotella vähän rennomminkin – sinussa on potentiaalia, jota et itsekään vielä ole huomannut! Olet mielenkiintoinen!

Mahtavaa! Rento kuin hiilihanko! Auto naista myöten!

5 Comments

  1. Mikko

    Prkl. Mikä näissä testeissä oikein on? Sitä lukee, sanotaanko nyt vaikka siun testituloksia ja nyökyttelee mielessään: hmm.. tuntuu osuvalta, teenpäs itse saman perässä ja mitä tuleekaan – Skoda. Ehh… voin vakuuttaa, että älyni EI leikkaa kuin partaveitsi, enkä ole järin harkitseva, taloudellinen tai järkevä tyyppi. Noh, yksi oikein, yksi nurin.

  2. Marjut

    Sinussa on potentiaalia! :-D

  3. Schizo-Janne

    Kerrankin testi, jonka tulos näyttää osuvan itse kullakin nappiin. Ja todellakin kannattaa muistaa, että sinussa on potentiaalia. Voisit myös irrotella vähän rennommin ;-)

  4. Marjut

    Minkäs sille teet, jos on kokovartalokireä luonnostaan… :-) Irrottelu ja rentous ei oo mun juttuja, junou.

  5. Nina

    Minun tulokseni oli kaikin puolin paikkansapitävä, mutta loppukaneetti ”olet miehekäs!” kirvoitti pienet hymyt.

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑