Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Kaikkea ei voi saada

Digitodayn uutisen johdattelemana päätin, että on aika päivittää Winamp-soitin, jolla päivästä toiseen Radio Helsinkiä kuuntelen. Tuumasta toimeen.


Kesken asennusprosessin jouduin tekemään yllättävän valinnan: haluanko, että soittimeni on käytettävä ja moderni, vai saavutettava ja vanhanaikainen?

winamp

Kaikkea ei voi saada. Ja minä kun jo luulin!

4 Comments

  1. Mikko V.

    Hehee! :)

    Kiitokset naurusta. Tosin asiaan saattoi vaikuttaa myös taustalla soiva Clashin Should I Stay or Should I Go. Synkroniaa, baby!

    Indecision me molesta, indeed.

  2. psalmi

    Suosittelen vahvasti heivaamaan koko mainstream-soittimen ja ottamaan käyttöön Apollo -merkkisen musiikkisoittimen. Toimii Radio Helsingin kanssa ja muutenkin on varsin käytettävä, ainakin multimedianäppäimistön kanssa. Eikä tietoturva-aukkoja tarvitse pelätä marginaalisoittimien kanssa muutenkaan. Kuka niihin nyt vaivautuisi hyökkäämään.

    Kannattaa kokeilla varsinkin soittimen mini-tilaa, jolloin se kaappaa ruudulta vain normaalin otsikkorivin verran käyttöönsä.

    Ai niin, se pakollinen osoite: http://www.iki.fi/hy/apollo/

    – psalmi

  3. Marjut

    No niinpä tietenkin ja totta kai, kyllähän sitä mielellään vaihtaisi niin soittimet kuin selaimetkin vähemmän reikäisiin versioihin. Mutta valitettavasti tahtotila joutuu väistymään sen tosiasian edessä, että firman koneille ei saa asentaa kuin tiettyjä kilkkeitä. Nimimerkillä ”Nytkin laittomasti tuliketun selässä”…

  4. Pää auki

    Heh. For the Record, iTunes skulaa mainiosti (myös) Radio Helsingin kanssa. (tiedä sitten, onko saavutettava vai käytettävä)

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑