Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Verkko-opetuksesta verkkolehdessä

Sähköpostiin putkahti tiedote: Uusi Piirtoheitin-verkkolehti on ilmestynyt. ”Piirtoheitin raportoi, esittelee ja erittelee verkon opetuskäytön eri puolia. Lehti julkaisee yksityiskohtaisia ja perusteellisia kuvauksia opetustilanteista, kursseista ja välineistä. Uusi verkkolehti haluaa myös nostaa kirjoituksissa tai niistä käytävissä keskusteluissa esiin kiinnostavia teemoja, onnistuneita suorituksia ja epäonnistumisia. Tavoitteena on liittää yksittäistapauksista saadut kokemukset osaksi laajempaa verkkopedagogista kehittelytyötä.”

Piirtoheittimen taustalla on joukko Helsingin yliopiston valtiotieteellisen tiedekunnan verkko-opetusihmisiä. Tässä ensimmäisessä numerossa käsitellään, yllätys yllätys, verkko-oppimisympäristöjä, mutta onpa joukkoon mahtunut myös oiva artikkeli pahasta PowerPointista. Toivon lehdelle pitkää ikää!

3 Comments

  1. Josku

    Oho! Miellyttävä käyttää ja miellyttävä silmälle, latautuukin vikkelästi. Epätodellista.

  2. Aki Björklund

    Ja se validoituu! Ja tarjoaa RSS- ja Atom-feedit! Blogeista on myös haettu mallia kommentoitimahdollisuudella. Lehteä tuossa on oikeastaan enää numeroajattelu, joka mielestäni istuu huonosti nettiin. Mutta hieno toteutus, kertakaikkiaan.

  3. Marjut

    Minusta tämä on malliesimerkki siitä, miten pieni on kaunista ja parhaat toteutukset varsin yksinkertaisia. Kun sisältö on tärkein, niin miksi kiusata käyttäjää turhilla kommervenkeillä. Toimii!

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑