Jotenkin tämä uusi Popstars2 tuntuu valjulta sen ensimmäisen ja etenkin Idolsien jälkeen, mutta tunnustan silti sitä seuranneeni. Muutkin paranivat vanhetessaan, joten vielä ei ole aika heittää lusikkaa kehään. Sen sijaan voi vaikka testata minkälainen popstara olisin:

Olet pitkän linjan muusikko

Poptähteys merkitsee sinulle musiikkia. Nöyrä asenne musiikin tekemiseen ja siitä nauttimiseen on sinulle julkisuutta tärkeämpää ja mediassa näkyminen lähinnä välttämätön paha. Käyt julkkiskokkareilla lähinnä silloin, kun levy-yhtiö sitä suosittelee, muuten viihdyt muusikkokavereidesi kanssa studiossa tai treenikämpällä.

Teet monipuolisesti hommia musiikin parissa ja omien töidesi lisäksi olet todennäköisesti mukana myös toisten projekteissa joko säveltäjänä, soittajana, sanoittajana tai tuottajana. Sijoitat ansioitasi asuntojen ja autojen sijaan laajan levy- ja soitinkokoelmasi kasvattamiseen.

Olet todennäköisesti tuntenut musiikin omaksi alaksesi jo nuoresta asti. Jos tähteys joskus loppuisi, et putoaisi tyhjän päälle, sillä jatkaisit puuhastelua musiikin parissa tavalla tai toisella myös siitä eteenpäin.

Voi miten tylsää.