Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Blogit Voimassa

Tuore Voima-lehtikin on katsonut bloggaamisen pienen uutisen arvoiseksi: Uutta kansalaisjournalismia. Aika ei taida vielä olla Suomessa kypsä sille, että blogien poliittista merkitystä sen suuremmin käsiteltäisiin; tyhjästä kun on paha nyhjäistä. Mutta mainitaan siellä sentään Jussi Sinnemaan blogi.

Samainen juttu sisältää myös taas uuden määritelmän blogille: ”siistit, kronologisessa järjestyksessä päivitetyt päiväkirjamaiset nettisivut”. Ei taida kelvata puristeille tämäkään.

2 Comments

  1. Janne

    Jaa, se sit vissiin tarkoittaa minua :)

    Itse asiassa, tuo ei ole yhtään pöljempi määritelmä. Alan pitää tuontyyppisestä enemmän ja enemmän. Tosin se tarkoittaa sitä, että esmes Siiveniskuja ja Agrippa eivät ole blogeja.

    Mutta minusta on erinomaista, että joku kirjoittaa blogeista muutenkin kuin Suomen Kuvalehden tapaan ”tirkistelyinä henkilökohtaiseen elämään”.

  2. Schizo-Janne

    ”päiväkirjamaiset nettisivut” on huomattavasti parempi kuin ”nettipäiväkirja”. Suomeen pitäisi saada muutama politiikkaan keskittynyt blogi. Sellaisia hyviä anekdootteja ja muita huomioita päivän poliittisista aiheista.

    Ei hemmetti! Taisin juuri keksiä seuraavan ison projektin itselleni. Ei Ei Ei. Ei voi venyä joka suuntaan …

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑