Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Nyt?

Hesarin aamun pääuutinen taisi olla se, että viikkoliite Nytin verkkosivut ovat uudistuneet. Vaikken varsinaisesti pidätellyt henkeä klikatessani osoitteeseen, niin lopputuloksena oli kuitenkin vain huokaus. Taisi olla tarpeeseen esitellä sivuston toimintoja lehdessä liki aukeaman verran.

Onhan se tietysti kertakaikkisen liikaa vaadittu, että joku nimekäs verkkopalvelu edes yritettäisiin joskus toteuttaa standardien mukaan ja käyttäjäystävällisesti, mutta ilmeisesti ei voi kauhalla vaatia, kun on lusikalla annettu. Ärsyttää vain yrittää ymmärtää ja selitellä itselleen sitä, että kun siellä on niin paljon sisältöä ja järeä kalusto takana, niin ei kai sitä silloin voi ihan kaikkien taiteen sääntöjen mukaan edetä… Okei okei, kyllähän tämä latautuu vähän entistä nopeammin ja näyttää paremmalta, sikäli kun joku jaksaa sanonko minkä kokoista fonttia tirkistellä ja arvailla onko jokin otsikkoteksti linkki vai ei. Eiku linkkiä olikin koko leipäteksti. My bad. Juuri ja juuri silmin havaittava haku-rekisteröitymis-kirjautumis-apua-hässäkkä sivun ylälaidassa on varmaan vaatinut jo useammankin aivoriihen.

Joo joo, kunhan lämpimikseni rutisen. Maailmassa on sentään moni asia huonommin, kun suomalaiset eivät edes menesty olympialaisissa – eikä siellä saa edes blogata. Mutta olympiamenestyksestä en edes yritä avautua, sillä sen tekee jumaloimani Taina West mestarillisella taidolla aamun Metro-lehdessä.

[Köh köh. Mestarillista sanajärjestystä piti mestaroida vielä jälkikäteen. Näin sitä voi kompastua ihan ite viilattuun pilkkuun. :-)]

3 Comments

  1. JP

    Aika synkältä vaikuttaa, ja todellakin leipätekstilinkit ovat kuin jostakin keskinkertaisesta mulkaisusta…
    Speksiin jätetty selvästi kasvunvaraa, ja ilmatilaa :>
    Mutta toisaalta onhan heitillä varaa – tilaaja maksaa!

  2. Kari

    Minäkin haluan olla ”mestarillisella taidolla jumaloimasi”!

    Ihan varmuuden vuoksi panen tänne tämmösen :-)

  3. Marjut

    Ah sanajärjestyksen ihanuutta! Taidan korjata… ;-)

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑