Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Huutava pula

Kahvi on hyvää. Salmiakki on hyvää. Uitettuani salmiakkipastilleja kahvissa olen mykistyneenä todennut, että salmiakkikahvi se vasta hyvää onkin. Mutta miksei sitä saa mistään? Onhan salmiakkikossukin keksitty.

Että näin yleviä ajatuksia tänä maanantaina.

3 Comments

  1. Nina

    Viime yönä sängyssä pyöriessä muistin juuri ehkä elämäni hysteerisimmän hetken: seisoimme astianpesukoneen kusemassa vesilätäkössä ja nauroimme kyyneleet silmissä, karmeiden vatsakramppien kourissa ja sinä nikottelit kramppien välissä: ”salmiaskiakki!”

    Voi elämä.

  2. Hinku

    No ei nyt kyllä välitöntä innostustani herättänyt ajatus salmarikahvista… :P
    Vaan toisaalta, yllättävän hyvää on sellainenkin paukku kuin Mummon tohveli – 1 osa salmiakkikossua, 1 osa Baileysiä. Ehkä jollain kahviliköörillä ja salmarilla voisi eksperimentata? Tai josko sittenkään…

  3. Marjut

    No kun mie oon miettinyt sitä, että onhan kaiken maailman suklaa- ja appelsiinikahvitkin keksitty ja jauheena pussissa ostettavana, niin miksi ihmeessä niin suomalaiskansallisesti looginen yhdistelmä kuin salmiakkikahvi on jätetty tylysti paitsioon? Eihän sitä tarvi kuin tunkea suu täyteen salmiakkia ja ryystää (mustaa) kahvia päälle, niin OE!

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑