Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Vanhuus

Mistä huomaa tulleensa vanhaksi? No, kanssaeläjät ovat saaneet jo vuositolkulla kuunnella puolileikillisiä viittauksia senioriteetistäni – yleisimmin viittaan itseeni termillä mummo. Mutta eikö todellista mummoutta ole se, etten olekaan baarissa juhlistamassa kesäloman alkua, vaan istun kotona ihmettelemässä aurinkoisen päivän kääntymistä sateiseksi illaksi? Ja vielä huolestuttavampaa on se, etten jaksanut kuunnella perjantai-iltaista YleX:n antia (Peltsin levylaukku) kymmentä minuuttia kauempaa, vaan väänsin kanavan Radio Suomen puolelle. Siellä puhuu Marja-Liisa Kirvesniemi.

3 Comments

  1. JP

    Mummous voi olla mukava elementti – Olga nyökkää.
    Toivottavasti M-L:lla oli hauskaa haasteltavaa :))

  2. jusi

    Mummo, myönnä että olet ihan vähän fiiliksissä tosta lempinimestä. Vaikka sitä itsekin käytät, en silti laittais sua mummokategoriaan vaikka mikä olis. ;)

    Ok nyt ystäväpiirissä on käytetty ’mummo’ ja ’taata’. Mitähän vielä..? ;)

  3. Taata

    Ehkä me voitais vielä vähän tuohon rekvisiittaosastoon panostaa . Mummollahan on aina mummon(?) kutomat villasukat virsussaan (reppu), mutta esim. kissa vielä puuttuu – ja luuta ja kahvipannu ;-)

    Taatalla on jo mummon kutomat villasukat, mummonmökki ja sen vintillä mummokin. Kiikkustuoli on katsastuksessa. Siinä ei haittaa kun nap attack iskee. Vinkkejä hyvästä tuolista otetaan vastaan.

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑