Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Tyhmät kysymykset

Rasittaako joku tuttavapiirissäsi kyselemällä tyhmiä kysymyksiä, joihin voisi itsekin löytää vastauksen? Anna tyypille seuraavalla kerralla tämä linkki.

Taustamusiikiksi voit vielä hyräillä New Model Armyä:

Don’t ask any more stupid questions
You already know the answers to

4 Comments

  1. Tomppa

    Tai Bob Dylania: The answer my friend, is blowing in the wind… ;-) Omien mieltymysten perusteella olisin minäkin tosin taipuvainen New Model Armyyn. Tuosta tulikin mieleen, että minkähän takia en omista enää yhtäkään NMA-levyä, niitä kun oli aikoinaan kumminkin useampi…?

  2. Marjut

    Minäkin olen miettinyt, että minne levyt ovat aikojen saatossa hyllystä kadonneet, vaikka bändi oli joskus todella kova sana. Ehkä niillä on ihan yleisesti taipumus hävitä ellei niitä aktiivisesti kuuntele? ;-)

  3. Tomppa

    Nimenomaan noin, ja tuo sama virhe toistuu vielä tänäkin päivänä, mutku… ;-) Kazaasta (hyi hyi, tiedän…) imppailin muutaman NMA-biisin joku päivä sitten, ja jumankekka, että kuulostikin hienolta. Täytyy ehdottomasti ottaa muutama valikoitu levy uudelleen kuunteluun, jos/kun niitä divareissa vastaan tulee.

  4. Marjut

    Free Record Shopissa näyttäis olevan saatavana useampikin nimike NMA:ta, osa jopa suhteellisen sopuisaan hintaan, vaikka se muuten melkoinen riistopulju onkin. Popparienkelissäkin on jotain, samoin Black&Whitessä. Että jos inspiraatio jonain päivänä iskee…

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑