Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Jää hyvästi, ITviikko!

Olen nyt tapellut useamman kuukauden ITviikon tilaajapalvelun kanssa, ja tänään taisi kamelilta katketa selkä. Olen ollut kyseisen lehdykän uskollinen tilaaja ja lukija jo useamman vuoden, ja olisin kai edelleen, jos lehti suvaitsisi putkahtaa postiluukustani. Sen jälkeen kun ITviikko naitettiin osaksi Taloussanomia, olen saanut olla yhteydessä asiakaspalveluun harva se viikko – tai ainakin niin usein kuin olen jaksanut. Missään vaiheessa tilaajille ei nimittäin kerrottu, että lehden tulo katkeaa, puhumattakaan siitä, että sen tilalle olisi tarjottu jotain muuta vaihtoehtoa – kohtuullista olisi kai ollut odottaa edes jonkinlaista tarjousta Taloussanomista (jos ko. lehti vahingossa sattuisi kiinnostamaan).

Mutta ei. Olen ollut yhteydessä lukuisiin eri asiakaspalveluihmisiin ja viimeisimmäksi jonkin sortin päällikköönkin pari viikkoa sitten, ja kaikilta on tullut erilaista informaatiota. Kun lehti ensimmäisiä kertoja jäi tulematta, arvelin sen johtuneen siitä, että osoitteenmuutokseni ei ollut mennyt perille. Oli mennyt, mutta jokin muu hämminki oli mutkistanut matkaa. Yhteydenottojen jälkeen lehti saattoi tulla erillisjakeluna päivän postissa, tai sitten ei. Jossain vaiheessa minulle kerrottiin, että uuden ja vanhan tilaajakannan yhdistämisessä on ollut ongelmia, ja meille vanhoille tilaajille lehti ei ole ilmestynyt niin kuin piti, kiitos ja anteeksi. Välillä olen saanut parin viikon jaksoissa hyvityksenä (?) ilmaiseksi Taloussanomiakin, jota en jaksa enkä halua lukea.

Nyt sitten asiakaspalvelusivuille on ilmestynyt pienellä präntättynä tieto siitä, että ”IT-Viikko on tilattavissa Taloussanomien yhteydessä. Saat IT-Viikon torstaisin Taloussanomien välissä. IT-Viikon erillistilaus ei ole mahdollista.” Kiitos kaunis! Veikkaan, että ITviikko jaksaa ehkä vuoden loppuun, kunnes siitä tulee pelkkä verkkopalvelu tai se lakaistaan kaikessa hiljaisuudessa maton alle. Niin tai näin, jään odottelemaan yhteydenottoa Tietoviikosta. Pitäkää tunkkinne!

2 Comments

  1. JL

    Taloussanomat ei siis tule torstaisin? Ja jos tulee, niin huolellisenkaan ravistelun tuloksena sen välistä ei tipahda ITviikkoa? Vähintään näinhän (se ”huolellinen ravistelu”) nimittäin todellakin pitäisi olla tapahtunut 22.4.2004 ja sen jälkeen torstaisin.

  2. Marjut

    Ei tule Taloussanomia torstaisin eikä muinakaan päivinä. Silloin kun se pari kertaa on torstaina tullut, on sieltä välistä kyllä löytynyt ITviikko. Mutta viime ajat olen saanut turhaan huhuilla postiluukkuni alla: mitään ei tule liitteillä eikä ilman. :-/ En jaksa enää joka viikko itkeä asiakaspalvelulle puuttuvaa lehteä, vaan ymmärrän yskän ja tilaan jonkin toisen.

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑