Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Unelmista totta!

Nyt ollaan jo askelta lähempänä unelmani toteutumista, kun kännykästä tulee kaukosäädin: ”[Agilent] on esitellyt halvan infrapunapiirin, jolla kännykkä saadaan komentamaan televisioita, videoita, DVD-laitteita ja muita kodin IrDA-ohjattavia laitteita. Kantamaan HSDL-3005-piirillä saadaan seitsemän metriä.” Ja eipä aikaakaan, kun homma onnistuu kauempaakin! (Tekniikasta enemmän ymmärtävät, älkää murskatko unelmiani kertomalla, että tällä pelillä se ei ainakaan onnistu – antakaa miun nauttia ajatuksesta, jooko…)

3 Comments

  1. Uninen

    Bluetooth-kännyköille on koodasteltu erinäisiä kauko-ohjainohjelmia sekä puuceelle että macille.

    Itse hankin Salling Clicker -nimisen mac-softan omalle koneelleni jokunen aika sitten ja olen jälkeenpäin ollut varsin tyytyväinen ostokseeni. Ohjelmalla voi ohjata käytännössä mitä tahansa ohjelmaa (käyttöliittymä on melko joustava, sen voi rakentaa ohjaamistarpeiden mukaan erilaiseksi esim. DVD-soittimelle ja PowerPointille) ja kun laittaa koneen kiinni stereoihin niin kännykkää voi käyttää eräänlaisena universaaliohjaimena :) Toimii ainakin Nokia 6600 -puhelien kanssa kuin unelma. Puhelimessa oleva joystick-tyylinen ohjain pääsee tällaisessa käytössä oikeuksiinsa – se on todella nopea ja kätevä.

    Vielä kun listaan saisi lisättyä digikamerat, mp3-soittimet ja näiden lisäksi vaikka jonkunlainen kontrolleri niille vanhemmille hifeille mistä ei kutenkaan halua luopua niin kännykästä tulisi melkoisen monikäyttöinen verme. …Vaan entäs sitten kun se on hukassa ja edes telkkari ei aukea?-)

  2. samik

    Series60-kännykköihin on ollut jo pitkään imuroitavissa kaukosäädinsofta… kokeilinpa sitä joskus vuosi sitten itsekin. Onhan useimmissa niistä nimittäin jo infrapuna omasta takaa :)

    Tosin en tiedä riittääkö teho ihan seitsemään metriin asti.

    http://www.psiloc.com/?id=prod&nrp=84

  3. Marjut

    Niin, miun haaveenahan on se, että videot voisi ajastaa vaikka 70 kilometrin päästä, jos pää on ollut laho ja homma unohtunut. Ensin tosin saattaisi olla aiheellista hankkia uusi kännykkä, että tehtävän voisi edes teoriassa saada suoritettua. :-)

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑