Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Matkalta

Kotomaan reilut 10 astetta on virkistävä kokemus sen jälkeen, kun on muutaman viime päivän hikoillut Singaporen 37 asteessa, joka on kaiken käsityskyvyn ulkopuolella. Siunattuja olkoot ilmastoidut kokoustilat – ja kirottu British Airways, jota ei turhaan etukäteen mollattu. En jaksa edes listata kaikkea mikä mätti. Ottaisivat oppia Quantaksesta. Jetlagin sumentaessa tajuntaa ei vielä voi tarkasti käsitellä sitä kaikkea mitä tuli tutkimuksen tekemisen oheistuotteena opittua, mutta ainakin pieni kulttuurintutkija minussa nosti taas päätään. Kulttuurinen käytettävyys on kuulkaa mielenkiintoinen juttu.

2 Comments

  1. Janne

    Qantas on todellakin parempia lentoyhtiöitä. Olen mm. saanut elämäni parhaan lentokoneaterian Qantaksen lennolla Tokio-Sydney. British Airwayskin on vielä ihan kelvollinen, kun vertaa vaikkapa Luftwaffeen, err, Lufthansaan.

  2. Marjut

    Juuri niin! Harvoin voi sanoa, että lentokoneruoka olisi hyvää, mutta Quantaksen lennolla se oli sitä. Kävin erikseen kyynel silmässä kiittämässä – ja sain vielä lisää herkkuja (”only for good girls”, hehheh). :-) Mutta se BA – hävettää jo ne lentoemojen asutkin, ja palvelualttius oli selvästi unohtunut kotiin. Joku roti.

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑