Maya-astrologiaa:

Keltainen Spektrinen Siemen

Keltainen Siemen
Olet erilainen ja sinut huomataan. Olet Keltainen Siemen, Kukoistamisen Voima. Siemen ilmentää aktiivisuutta, dynaamisuutta ja seksuaalisuutta. Edustat innostuneisuutta, omistautumista, sitoutumista, päivittäisiä rutiineja ja kärsivällistä ponnistelua. Tehtäväsi on opettaa ja kasvattaa: saada ihminen – etenkin itsesi – kukoistamaan.

Spektrinen
Sinua ohjaava numero on yksitoista, vapautuksen spektrinen sointu. Kuten valon taittuminen tuo esiin spektrin kirkkaat värit, spektrinen sointu antaa sinulle hyvän erottelukyvyn. Se auttaa sinua laajentamaan näkökulmaa, hajottamaan asiat osiin ja sitä kautta erottamaan oleellisen epäoleellisesta. Yksitoista on vahvan itsenäisyyden numero, koska sinua ohjaa oma voimasi kaksinkertaisena. Tähän sointuun liittyy myös hyvä mahdollisuus oppia irtipäästämiseen, vapautumiseen oikealla hetkellä ja oikealla tavalla, luopumiseen hedelmällisen päämäärän hyväksi.

Kyllä tässä on vielä spektrisyyteen matkaa. Mutta kolmen kuluneen päivän koulutusputken jälkeen edessä on viikonloppu, jolloin akkuja saa toivottavasti ladattua niin, että ehkä se olennainenkin vielä erottuu kaiken sälän joukosta.