Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Varaslähtö vappuun

Eriasteiset ruoka- ym. rajoitukset puhuttavat aika ajoin blogosfäärissäkin (Veera ja Nea, kärsimys yhdistää). Tänään töissä kävin aiheen tiimoilta kerrassaan klassikon aineksia sisältäneen keskustelun:

Kollega: Niin, meillä kun on huomenna ne vappubileet ja sä et juo, niin käykö sulle Pommac tai vissy?
Minä: Niin, ei nuo limsat oikein putoa…
Kollega: Okei, vissyä sitten. Se on sitten ihan sitä tavallista.

Jo aikaisemmin oli tullut ilmi, että kaikki muu tarjolla oleva on nk. kiellettyjen herkkujen listalla. Mutta tämähän sopii muutenkin spartalaiseen vapunviettotyyliini: maha vissyä täyteen ja kotiin katsomaan kun Suomi ottaa Ruotsilta turpaan. Jes!

4 Comments

  1. Schizo-Janne

    Sähän voit ottaa mielenosoituksellisesti omat eväät mukaan. Kyllä työpaikan tulisi ottaa huomioon ihan kaikki työntekijät huomioon muullakin tavalla kuin Vissyllä (ellei erityisesti pidä Vissystä).

  2. Marjut

    Joo, mie jo yritin aikaisemmin vihjailla että vois nyt sentään simaa olla tarjolla, onhan kumminkin vappu. Kävi kyllä mielessä omien eväiden vieminen: taidan siis jyrsiä omenaa muiden vetäessä napaan tippaleipiä, munkkeja ja kuohuvaa.

  3. Schizo-Janne

    No, hyvää Vappua kuitenkin. Itse olen kotibileissä ja sitten sieltä jatkan matkaa jonnekin, jos kykenen / haluan. Toivottavasti Suomi voittaa (jo senkin takia, että kotibileet eivät ole kuin hautajaiset).

  4. JP

    Vai että tavallista vichyä… keksit kyllä parempaa :)
    Intuitioni kertoi juuri Suomen voittavan svedut 3-2…

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑