Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Akselirasvatut käyttötapaukset

Niille jotka jaksavat vielä näin viikonlopun uhkaavasti lähestyessä olla kiinnostuneita töistä tai sen suuntaisista asioista, on GUUUI:ssa tarjolla oiva täsmäisku käyttötapauksista ja vuorovaikutussuunnittelusta. Rautalankaa on väännetty oikein urakalla niin että jo luulisi asian valkenevan. Edelleenkin omalta työuralta niitä mieleenjääneimpiä tapauksia ovat olleet asiakkaiden kanssa viritellyt skenaariot ja käyttötapaukset, sillä yllättävän moni haluaa (salaa) päästä kirjoittamaan satuja ja tarinoita – joissa tosin on totta toinen puoli. Kaikki kun eivät kumminkaan bloggaa.

Mistä tulikin mieleeni aamun paras uutinen. Olikin jo ikävä. Kaikkien Kimmojen, Pettereiden, Juhien, Jarien ja Mikkojen kannattaa myös käydä lukaisemassa hiukan cybbologiaa.

Ja pisteeksi i:n päälle Radio Helsinki päätti soittaa auringon noustessa Keban Kesä Espalla. Minä hymyilen koko loppupäivän. Nuff said.

2 Comments

  1. Cybbis

    Cybbis kiittää kauniisti linkkauksesta ja sen mukanatuomasta ihmismassasta :), olisikin ollut aika hiljainen päivä ilman sitä

  2. Marjut

    Juu ole hyvä vain! Ilo oli kyllä kokonaan minun puolellani. :-)

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑