feissi

Päivittäin
Croc o'Lyle
Digitoday
HS Tuoreet
mesta.net
Nme.com
Ohjelmat.info
Zeldman

Korvanamut
* Disco: Ketä sinä odotat
* Eminem: Without me
* No Doubt: Hella Good
* SMG: Tälläisena kesäyönä

Bändipaidat top 4
1. Kotiteollisuus
2. Eläkeläiset: Humppabeibi
3. Kent
4. HC Andersen: Metallisika

©

Matkalla

31.5.2002

Väärään aikaan väärässä paikassa - tuntuuko tunne tutulta?

Mutta mistä tietää olevansa oikeassa paikassa? Onko oikea paikka se, jossa ei tunnu miltään, vai se, jossa ehdottomasti haluaa viihtyä kauemmin kuin ne kenties pakolliset päivittäiset tunnit? Mitkä ovat oikean paikan tunnusmerkit?

Mielellä on rauha. Ihmiset ympärillä samanhenkisiä, vaikkeivät samanlaisia. Eikä kenelläkään ole kylmä. Se kuulostaa minusta aika oikealta.

25.5.2002

Kaipaan Turkuun.

18.5.2002

Eilinen toi tullessaan jumaluutta monella rintamalla, kun Tavastialle oli raahautunut Kentiä katsomaan kotimaisen musiikin ns. kerma. Pääesiintyjän lisäksi sain nauttia nuoruusvuosieni suuren idolin Juhani Kannen läsnäolosta - ollen samalla koko ajan häiritsevästi tietoinen siitä, etten koskaan tule isona yhtä hyväksi poptoimittajaksi. Eikä se ole kyllä ollut tarkoituskaan.

Mutta on eroa toimittajalla ja toimittajalla. Ammattilaisen kuulemma erottaa paitsi kädet puuskassa miksauspöydän vieressä -asetelmasta, myös siitä, ettei egoa ja osaamista ole tarpeen korostaa tönimällä, tuuppimalla ja mylvimällä kovaan ääneen niin kuin suurten päivälehtien toimituskunnalla tuntuu olevan tapana. Hassua, ihmiset ovat kuitenkin keikalla katsomassa bändiä.

12.5.2002

Ulos kaikki auringosta nauttimaan! Ja kiitokset palautteesta (maailman suosituin postiosuus ;-), olen fiksaillut linkkilistoja ja muuta pientä korjausta vailla ollutta zälää. Kaikesta huolimatta en kuitenkaan ainakaan vielä ala pyörittää mitään kaikenkattavaa oikeinkirjoitussivustoa, vaikka sitä hurjasti pyydetään. Ehkä sitten eläkepäivinä...

Tämä soi päässä. Lakkaamatta. Selvä hitti?

You play the game
make me tame
I have a personality
don't care if it's a fallacy
oh what's the harm
use that charm
you gotta show some skin
make sure you'll be thin

Ja sehän on siis Benefitin Sex Sells. Indeed!

1.5.2002

Toukokuun ensimmäisenä, Valpurin päivänä, on hyvä aloittaa pyöräilykausi. Tosi professionaalit ovat tietenkin aloittaneet fillaroinnin heti kun pyöräteiden lumitilanne sen salli, mutta minä olenkin harrastelija... Ja voi sitä autuutta, kun tuuli tuivertaa tukan takaviistoon ja reisilihaksissa alkaa kiristää pitkän talven jälkeen!

Muistakaa helliä rakkaitanne, eli fillari huollon kautta kesäkadulle: Polkupyörän pesu ja huolto »

Ja sitten ihan muuta, osa 1. Olen viime ajat surffaillessani ihmetellyt weblogien määrän järisyttävää kasvua. Useimmin törmään naisten kirjoituksiin kaikesta mahdollisesta ja mahdottomasta. Joskus nämä blogit toimivat aika erinomaisina inspiraation lähteinä. Siispä linkkisivulla top 3 -suosikkiani - jos käsissäsi on liikaa aikaa, niin...

Ja sitten ihan muuta, osa 2. Tunnustautuneena uutisfriikkinä kokosin yhteen linkit kaikkiin käyttämiini uutispalveluihin ja muutamaan uuteen tuttavuuteen. Tieto lisää tuskaa?

28.4.2002

Kohta on taas vappu. Vaikka vuosien varrella olenkin onnistunut vieraantumaan kaikesta pakollisesta juhlahumusta, on sima silti hyvää! Sen kunniaksi kesää ilmassa ja päivänkakkaroita tuossa vieressä.

18.4.2002

Istuin eilisen päivän käytettävyysseminaarissa, ja kaiken muun annin ohella mieleen jäi seuraava lausahdus:
You bleed in peace or you bleed in war.

Jotenkin se tuntui aika sopivalta.

7.4.2002

Kotisivuillakin voi tehdä kevätsiivouksen.

 Valid XHTML 1.0! Valid CSS! Independents Day  The Web Standards Project, fighting for standards.  Site Meter

ylös