Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Kuin kaksivuotias

Mitä tapahtuu, kun kaksivuotiaalle annetaan käteen iPad?

Tätä:

En voi kuin ihailla – enkä niinkään sitä, kuinka yllättävän intuitiiviselta iPad kaksivuotiaan käsissä vaikuttaa, vaan sitä, millä ennakkoluulottomuudella lapsi sitä kokeilee. Ei mitään estoja! Ei pelota, että menee väärin! Ja siinä pelottomuudessa tenava tulee tehneeksi asiat ihan oikein. Missä vaiheessa opimme pelkäämään teknologiaa? Ja kuinka kaksivuotiaan estottomuudesta saisi edes ripauksen 52-vuotiaalle? (via)

3 Comments

  1. Santtu

    Kiitti! Piti jakaa tää FB:n puolella.

  2. Aki Björklund

    Luonnistuu tuo näemmä kissoiltakin:  3. Marjut

    Joo, huomasinkin tuon. Mahtavaa mainosta tuotteelle.

© 2022 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: