Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Nuorisotutkimusta

Global Habbo Youth Survey 2008Sain tänään käsiini Global Habbo Youth Survey 2008 -nimisen tutkimuksen, eli järjestyksessä toisen Sulakkeen tekemän kansainvälisen nuorisotutkimuksen tulokset yksissä kansissa. Ja minkälaisissa kansissa! Ei puhettakaan kuivasta tutkimusotteesta, vaan raportti on kannesta kanteen raikas, hauska ja mielenkiintoinen, niin kuin on sen sisältökin:

”Examining the interests, values, attitudes and online habits of a global audience, the survey reveals teens’ current media and mobile usage, consumption behavior and brand preferences in order to better understand what compels youth around the world.

For the study, 58,500 teenagers between the ages 11 and 18 from 31 countries were surveyed. The respondents were recruited from Habbo, the world’s largest and fastest growing virtual world and social networking service for teenagers.

The analysis is presented on a global and country level. In addition, five psycho-graphical youth segments are explained and used in the analysis. This survey helps you dive into the commonalities and differences among global youth, and understand how today’s young people live and consume.”

Global Habbo Youth Survey 2008

Hinta on tavallisen kuluttajan ulottumattomissa, mutta jos työnantajasi ymmärtää hankkia tutkimuksen, niin siihen kannattaa ehdottomasti tutustua.

1 Comment

  1. nieminensundell

    Tuo tutkimus kyllä virkisti jo ulkoasullaan. Ihanaa sekin, että relevanttia tutkimusta tulee ulos firmoista.

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑