Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Mama’s got a brand new blog

Kauan siihen meni, mutta nyt se on tässä: uusi kotipesä. Jos luet pelkkää syötettä, niin kuin varmaankin moni tekee, et (toivottavasti) edes huomaa muutosta. Minä huomaan, ja toivon, että muutos myös hiukan piristäisi pahasti löystymään päässyttä bloggaustahtia. Muutoksesta ja etenkin muutosta suuri kiitos Arkimedialle; muut kiitoksen ansainneet löytyvät listattuna info-sivulta.

Kaikki ei varmastikaan ole vielä valmista ja virheitä löytynee. Olkaa lempeitä, tiedän niistä kyllä. Pidätän itselläni vapauden olla blogissa ja elämässä ikuisesti beta.

7 Comments

  1. PerttuT

    Siisti uudistus. Saisikos projektista vaikka tiiviin kuvauksen tuonne Vierityspalkin ”Uudet julkaisut” listalle?

    http://vierityspalkki.fi/uudet-julkaisut/

    Blogiuudistukset tuntuvat kiinnostavan monia.

  2. Marjut

    Pitäisköhän pyytää tuota Arkimedian Mikkoa kertomaan enemmän tästä teknisestä puolesta? Minun osani on ollut lähinnä ähistä ja olla laiska, ja yrittää löytää jokin tarpeeksi käyttökelpoinen ulkoasu blogille. :-)

  3. pni

    Tämähän on hieno. Onnea uuteen kotiin!

  4. AOK

    Vasemmassa reunassa soisi olevan hieman marginaalia, kun selainikkuna on kapeampi. Esim. 1920-levyisessä näytössä kaksi ikkunaa rinnakkain.

  5. PerttuT

    Ihan lyhytkin kuvaus olisi mukava. Tietty joku tiivis lista räätälöinneistä on aina kiinnostava. Varmaan kaikenlaista omaa säätöä tähänkin WordPressiin on tehty. Mekin ajateltiin Vierityspalkissa tehdä juttu omasta saittiuudistuksestamme kun aika paljon siellä pellin alla Björklundin Aki on säätänyt – vaikka periaatteessa onkin otettu WordPress käyttöön aika lailla sellaisenaan.

  6. PerttuT

    Tuon Foresight.fi sivuston voisi myös ilmoittaa tuonne Vierityspalkin Uudet julkaisut -listalle. Mielenkiintoinen yhdistelmä blogia+tutkimusraportti-arkistoa. Vaikuttaa järkevältä paketilta ja saatu metatietomallilla ihan hyvin kasaan. Näyttää olevan Sharepoint 2007 sivusto vielä kaikenlisäksi – mikä viittaa melkoiseen tekniseen taivuttamiseen että tuo kaikki on saatu toimimaan noin ;)

    Olisin ilmoittanut listalle itse, mutta en löytänyt mikä taho olisi laittanut sivuston teknisesti pystyyn. Logicaa veikkaisin tosin :)

  7. Karelian Blonde

    Hieno uusi ilmestys :)

© 2024 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑