Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

So. Central Rain

GearEilisiltainen R.E.M.:in keikka Finnair Stadiumilla oli takuulla kylmin keikkakokemukseni ikinä, vaikka on siellä Provinssirockin vesisateissakin tullut värjöteltyä. Kenties kentällä vesisateessa olisi ollut leppoisampaa kuin katsomon tuulessa ja vaakarännässä, mene tiedä. Mutta vaikka vanhan fanin rakkaus ei olekaan ruostunut, korkeintaan vähän matkan varrella väljähtynyt, niin silti on myönnettävä, että se oli Editors, joka sai allekirjoittaneen villasukat pyörinään jaloissa – olkoonkin, että setä Stipe rokkasi ja keikutti pebaa ihan vanhaan malliin.

Jos R.E.M. vielä erehtyy tänne raukoille rajoille, jossa kitaratkin varastetaan, niin aion silti mennä katsomaan.

2 Comments

  1. pni

    Silmät jäätyneet auki?

  2. Marjut

    Melkein!

© 2021 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: