Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Paha karma

Teknologisessa mielessä syyskuu ei näytä kovinkaan lupaavalta.

Viimeisten päivitysten jälkeen läppärissäni oleva Vista-merkkinen käyttöjärjestelmä on alkanut takuta. Kone ei meinaa käynnistyä välillä ollenkaan. Usein vasta kolmas tai neljäs buutti saa sen toimimaan. En pääse edes käynnistysvaiheessa tarjolla olevaan korjaustilaan. Pelottaa, milloin kone ei käynnisty enää ollenkaan.

Tästä kauhistuneena muistin ulkoisen kovalevyni olemassaolon. Sitä en sitten tiennytkään, ettei se ole Vista-yhteensopiva, ei edes kaikkien mahdollisten päivityspakettien jälkeen. Mahtavaa. Hyvänä hetkenä pystyn näkemään sen sisällön, mutta automaattista varmuuskopiota sillä ei pysty enää tekemään.

Työpaikan vaihtumisen myötä myös puhelin vaihtui Nokian N95:sta E66:een. Too bad. Vaikka E66 etenkin valkoisena onkin soma ja tyttömäinen, ja siinä on mm. mainio GPS, kaipaan N95:sta niin, että mietin jo, että ostaisin sellaisen. Vähiten kaipuuta ei aiheuta se, että E66:n kamera on niin kehno, etten ole onnistunut ottamaan sillä vielä yhtään kuvaa, jonka tohtisi julkisesti missään näyttää; eihän niitä tohdi edes itse katsoa. En ihan heti keksi mitä sellaista tarvitsemaani E66:ssa on, mitä N95:ssa ei. Nyyh.

Että mitähän seuraavaksi. Pamahtaako pakastin, hyytyykö öljykattila?

5 Comments

 1. Tommi

  Vista veks ja XP vain takaisin ! Kaikki toimii varmasti. Paras vaihtoehto on vain vaihtaa konetta ja käyttöjärjestelmää. Suosittelen Applea ja Mac OS X:ää.

 2. Tommi

  Vista veks ja XP vain takaisin ! Kaikki toimii varmasti.

  Paras vaihtoehto olisi kuitenkin vaihtaa konetta ja käyttöjärjestelmää. Suosittelen Applea ja Mac OS X:ää.

 3. Marjut

  Tämä blogi on mäkkivapaa. :-)

 4. jusi

  Sinä olet jääräpää :)

 5. Marjut

  Windows forever!

© 2021 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: