Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Älyttömyysosamäärä

Älyttömyysosamäärä

Ruokajätteen tuottaminen on semmoinen asia, josta olen (monen muun asian ohella) varsin tarkka. Normaalisti en koskaan esimerkiksi heitä vanhentunutta ruokaa pois, sillä sitä ei ole: hankin ja käytän ruuat niin, etteivät ne pääse pahenemaan. Tähän ikään mennessä olen oppinut jo aika hyvin mitoittamaan oman kulutukseni ja tarpeeni. Kahden hengen taloudessa tämä periaate ei sitten enää olekaan ihan yhtä helppo toteuttaa, mikä välillä saa kulmat kurtistumaan. Tällä hetkellä olen vielä lisäksi kolmen omenapuun ikeessä: tekee pahaa katsoa kuinka omenat mätänevät, kun niitä ei kukaan tarvitse.

3 Comments

  1. Vipa

    Oho. Sain eksaktisti saman lukeman.

  2. Marjut

    Taisit laskea leivät alakanttiin. :-)

  3. Tero

    Käytettävyyskäpy perkele, mulla on 600px korkea näyttö ja siihen ei mahdu kaikki noi ponnahtavat annosmäärät, eli en pystynyt valitsemaan ”ei yhtään” esim juustojen kohdalta, jäi testi tekemäti :) perkule

© 2023 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: