Taustamusiikkia käyttäjälähtöiselle digitalisaatiolle

Innovaatiopalkinto näkövammaisten puhelimelle

Vuoden 2008 MEX Mobile User Experience Awards -palkinnot jaettiin viime viikolla Lontoossa järjestetyn MEX-konferenssin yhteydessä. Mobile User Experience Innovation of the Year -pystin sai BSR Blind Phone, näkövammaisille suunniteltu puhelin.

”’Products for those with disability is an area in the mobile space which has been much ignored, so is a huge opportunity for better design,’ said award winning freelance designer Ben Scott-Robinson. ’To be recognised as Innovator of the Year is fantastic. MEX has delivered the opportunity to develop the design for the Blind Phone further forward to an actual prototype, something which would probably never have happened without this award.'”

Joystickin oloinen puhelin hämmentää ensinäkemältä, mutta sen speksien lähempi tarkastelu paljastaa, että jokainen yksityiskohta on huolella harkittu. Millä taholla riittäisi rohkeutta pistää laite tuotantoon ja markkinoille?

1 Comment

  1. Almamaria

    Kännyköihin on saatavilla kaksikin puheohjelmaa (Mobile Speak ja Talks), joiden hallinta ei opastuksen jälkeen ole mahdotonta vanhemmallekaan näkövammaiselle.

© 2023 Matkalla

Theme by Anders NorenUp ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: