Forbesissa on hauska artikkeli siitä, mitä puhelinmalli kertoo kantajastaan – samaa aihetta olen tosin sivunnut ennenkin. N95:n käyttäjänä saan alistua seuraavanlaiseen luonnehdintaan:

”The Nokia N95, on the other hand, appeals to a group Steuer [vice president at cultural trends researcher Iconoculture] calls ’mash creatives’–young people looking to document and share their lives via technology. These power users employ phones like the N95 to create ’mobile media productions,’ shooting, editing and uploading video to Web sites and blogs, direct from their handsets. (Just be cautious about heading to late-night parties with them, lest you wind up featured on YouTube.)”

Sekä vielä lisäksi: N95:n omistajan viesti muulle maailmalle on, että hän on ”One-person creativity machine”.

Ja minusta kun tämä puhelin on vain simppelisti paras koskaan käyttämäni, ei sen kummempaa. Mitähän markkinatutkijat sanoisivat siitä?